شناسهٔ خبر: 6828550 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خرداد | لینک خبر

گیلانی‌ها برنج‌ها را جمع کنند/کاهش 9درجه ای دما

صاحب‌خبر -

سرپرست اداره پیش‌بینی و هشدار هواشناسی گیلان با اشاره به نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی و احتمال بارش باران در اوایل هفته آینده در استان تاکید کرد: کشاورزانی که دروی برنج را آغاز کرده‌اند تا قبل از روز جمعه نسبت به جمع‌آوری محصول خود اقدام کنند.


مازیار غلامی اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی نشان‌دهنده شمالی شدن جریانات در سواحل جنوبی دریای خزر و نفوذ هوای نسبتا خنک از روز جمعه و استقرار آن طی روزهای ابتدایی هفته آینده است.


وی افزود: بر این اساس شرایط برای رشد ابر، وزش باد، کاهش دما و در بعضی نقاط رگبار باران و احتمال رعد و برق مهیاست.


سرپرست اداره پیش‌بینی و هشدار هواشناسی گیلان: انتظار می‌رود دمای هوا در مناطق مختلف استان بین چهار تا 9 درجه سلسیوس کاهش یافته و طی این مدت بیشینه دمای هوا در مناطق جلگه‌ای بین 28 تا 32 و در منجیل بین 32 تا 34 درجه سلسیوس است.