شناسهٔ خبر: 68032970 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

۵ ماده غذایی که مصرف آنها احتمال ابتلا به آلزایمر را بالا می‌برد

صاحب‌خبر -

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش دارد. برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از:

۱. گوشت قرمز

۲. کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده

۳. محصولات گلیکاسیون پیشرفته (AGEs)

۴. غذاهای حاوی کلسترول بالا

۵. گلوتن

منبع خبر آنلاین
انتهای پیام/