شناسهٔ خبر: 68027333 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

شهردار مشهد در نشست خبری با خبرنگاران مطرح کرد؛

اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت مدیریت شهری است

شهردار مشهد گفت: پروژه‌های بر زمین مانده، علاوه بر زخم بر پیکره شهر، نارضایتی مردم را به دنبال دارد ، از این رو اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت مدیریت شهری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، محمدرضا قلندر شریف، صبح امروز _یکشنبه چهاردهم مرداد_ در نشست خبری با اهالی رسانه و خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: تقریباً ۱۵ ماه است که مسئولیت در شهرداری مشهد را بر عهده گرفتم، بسیار خوشحالم هرچند که این مسئولیت سنگین و سخت است، اما تمام لحظات آن شیرین است، بنده، نخستین شهردار مشهد از بدنه شهرداری بودم و مدیران خود را نیز از همین بدنه انتخاب کرده‌ام.

اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام، اولویت مدیریت شهری است

وی افزود: تعداد زیادی پروژه بر زمین مانده و زخم‌های متعددی بر پیکر شهر بود که مغفول مانده بود و در این دوره تعداد زیادی از پروژه‌های ناتمام به اتمام رسید.

شهردار مشهد گفت: زیرا پروژه‌های زمین بر مانده، علاوه بر زخم بر پیکره شهر، نارضایتی مردم را به دنبال داشتند، هر لحظه که می‌گذشت هزینه اتمام پروژه سنگین می‌شد و سعی می‌کردیم به هر روش شده تأمین اعتبار کرده و پروژه را به اتمام برسانیم.

قلندرشریف افزود: پروژه‌های که به اتمام رسید، شامل مجموعه آبی شهید قربانی، بوستان ۲۳ هکتاری برکت، تقاطع چهارسطحی آزادگان، دوربرگردان پیامبر اعظم (ع)، دو ایستگاه آتش‌نشانی ۵۵ و ۵۶، پردیس بوستان بانوان کوهسنگی و وکیل آباد بود.

اجرای چندین پروژه به منظور مدیریت پسماند مشهد

وی افزود: پروژه‌های متعددی در حوزه پسماند شهری با همکاری شهرداری و بخش خصوصی شکل گرفته است، در بخش تبدیل مواد، در مرکز بازیافت شهرداری، اقدامات قابل توجهی در حال انجام است.

اجرای پروژه ایمن‌سازی تقاطع سه‌راه کاشانی با توجه به درخواست‌های مردمی

شهردار مشهد گفت: بخشی از تقاطع چهارراه میلاد در بولوار امامت، چهار دهه مشکل برای ساکنان و شهروندان ایجاد کرده بود که توانستیم با همکاری منطقه ۱۱ این مشکل را برطرف کنیم‌.

وی افزود: سه راه کاشانی یکی دیگر از تقاطع‌های ناامن و نازیبای شهر مشهد بود که با بودجه‌ای ۲۵۰ میلیارد تومانی که تنها ۲۰۰ میلیارد تومان آن مربوط به تملکات بود، اصلاح و به معبری امن تبدیل شد.

اجرای پروژه تعریض پل دهرود در راستای اجرای درخواست‌های مردمی

قلندر شریف گفت: پروژه پل دهرود، خارج از محدوده شهری مشهد بود اما با توجه به مطالبات مردمی، شهرداری مشهد در مسیر تعریض پل و برطرف کردن مشکل گام برداشت و توانستیم یکی از مردمی‌ترین پروژه‌های شهر را به بهره‌برداری برسانیم.

وی افزود: در حوزه‌های فرهنگی اقدامات مناسبی با همکاری دستگاه قضائی انجام شده است، تکمیل و راه‌اندازی ساختمان شوق زندگی یکی از پروژه‌های موفق شهرداری مشهد است که با همکاری دستگاه قضائی اجرا شد.

شهردار مشهد اضافه کرد: افتتاح بولوار ۳۵ متری خین‌عرب تا اسماعیل‌آباد، بهره‌برداری از ۱۵ زمین ورزشی روباز، بهسازی کال زرکش و بهره‌برداری از مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین از جمله اقدامات مدیریت شهری در یک‌سال گذشته بوده است.

عضویت ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان در نرم‌افزارهای آنلاین پسماند

قلندر شریف با اشاره به اهمیت موضوع تشویق مردم به استفاده از اپلیکیشن‌های جمع‌آوری زباله‌های خشک از درِ منازل گفت: در حال حاضر اپلیکیشن‌های آنلاین جمع‌آوری پسماند، دارای ۴۰۰ هزار کاربر است و تلاش می‌شود این عدد تا پایان دوره ششم به ۶۰۰ هزار کاربر افزایش پیدا کند.

تأمین آب مورد نیاز فضای سبز مشهد از طریق پساب

وی افزود: به منظور توسعه زیرساخت‌ها در حوزه فضای سبز، دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و یکی از عوامل محدود کننده در ارتقای فضای سبز در مشهد، مبحث آب است که اگر برای آن اعتبار گذاشته شود به سمتی خواهیم رفت که می‌توانیم با پساب، آب مورد نظر فضای سبز را تأمین کنیم.

اجرای پروژه‌های شهری در حوزه‌های عمرانی، فضای سبز و ترافیکی

شهردار مشهد افزود: در این دوره از مدیریت شهر مذاکره ویژه‌ای انجام دادیم تا دستگاه TBM به انتهای خط سه قطار شهری وارد شود، هم‌زمان خط چهار نیز در حال فعالیت است.

وی افزود: در کنار این اقدامات، پردیس شهربانو بسیج، پروژه زود بازده پارک خطی بوستان کرامت، پردیس بانوان طرق و بوستان شهربانو آفتاب در منطقه ۱۰ و پایانه اتوبوس رانی شهید مفتح درحال انجام است.

قلندر شریف گفت: مجموعه آبی و ورزشی رسالت و ساختمان باغ موزه دفاع مقدس نیز در حال اجرا است، مجموعه ورزشی جنب شهربانو وکیل‌آباد، بوستان جهان‌شهر و ایستگاه سلامت خط ۲ نیز دیگر پروژه‌های است که به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

تبدیل وضعیت ۴ هزار ایثارگران در شهرداری مشهد

وی افزود: در حوزه تبدیل وضعیت ایثارگران شهرداری مشهد، تلاش‌های زیادی انجام داده است، دو هزار و ۳۲ نفر در یک‌سال گذشته تبدیل وضعیت و به صورت کلی چهار هزار نفر در شهرداری مشهد تبدیل وضعیت کرده‌ایم.

شهردار مشهد گفت: در طول یک‌سال و نیم از راه‌اندازی دفتر خلاقیت و نوآوری شهری بود که اداره کل تحت عنوان خلاقیت و نوآوری شهری ایجاد شد، هدف از ایجاد این اداره‌کل؛ استفاده حداکثری از ایده خلاقانه در حل مشکلات شهری با همکاری کارخانه نوآوری و شرکت دانش بنیان بوده است.

وی افزود: در دستور کار جدید به دنبال راه‌اندازی شش مرکز نوآوری تخصصی در حوزه‌های خدماتی شهر هستیم، از دیگر اقدامات ما ایجاد رصد خانه شهری مشهد بود که در یک‌سال گذشته فعال و فضای آن به گونه‌ای است که داده و اطلاعات مرتبط با زندگی شهری روزانه استخراج و در اختیار پژوهشگران و مدیران قرار می‌گیرد.

کاهش فرآیندهای اداره در شهرداری مشهد

قلندر شریف گفت: از دیگر اقدامات ویژه ما راه‌اندازی اداره دیپلماسی شهری است، یکی از اقدامات شهری ما تمرکز بر دیپلماسی شهری به عنوان ابزار جدید تعامل با شهرهای تراز اول و برون رفت از مشکلات، با کسب تجارب است، ما به دنبال این هستیم نشست شهرداران مرتبط با حوزه‌های مأموریتی این شهر را در مشهد دنبال کنیم.

وی افزود: یکی از گرفتاری‌های شهروندان نارضایتی از نحوه ارائه خدمات است، در حال حاضر ۲۸ فرآیند جدید، الکترونیکی شده است.

شهردار مشهد در پایان گفت: شهرداری مشهد در حوزه الکترونیکی فرآیند نسبت به بقیه پیشرو بوده، در حال حاضر ۶۷ فرم کسر شده، ۱۰۹ فرم بهبود پیدا کرده و ۲۶۹ امضا نیز حذف شده است.

نظر شما