شناسهٔ خبر: 67857484 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

برای اولین بار در کشور با بومی سازی دانش فنی و پیگیری تاپیکو انجام شد؛

احیای کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف

به همّت متخصصان داخلی و پیگیری تاپیکو و حمایت شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از ۱۳ سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای اولین بار در کشور بومی شد.

صاحب‌خبر -

‌‎‌به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تاپیکو، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی از شرکت های تابعه تاپیکو توانست مجتمع تولیدی اسیدسیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسید سیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای ۹۹/۵ درصد را بصورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید کند. 

مدیر عامل تاپیکو با اشاره به ارزش افزوده بالای این محصول و کاربرد گسترده در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی و صنعتی، اظهار داشت: احیای مجدد این مجموعه علی رغم وجود تحریم و قطع همکاری شرکت سازنده اروپایی و نبود تکنولوژی ساخت در داخل، دستاوردی بسیار بزرگ از حیث امنیت غذایی و دارویی در کشور است که با حمایت های شستا اتفاق افتاد.

‌‎دکتر بابک افقهی با اعلام اینکه تولید مستمر با ظرفیت سالیانه اسمی ۱۲ هزار تن در این کارخانه در دستور کار است و به زودی عملیاتی می شود، گفت: با استمرار تولید، این مجموعه به یکی از مهمترین شرکت های صنعتی ایران تبدیل خواهد شد و به چرخه اشتغال منطقه، اقتصاد و ارز آوری کشور کمک خواهد کرد.

‌‎گفتنی است، این کارخانه با سرمایه گذاری حدود ۱۰۰ میلیون یورویی در سال ۸۵ به بهره برداری رسید و به عنوان تنها تولیدکننده اسیدسیتریک در زمان خود می توانست علاوه بر تأمین نیاز داخل، بُعد صادراتی هم داشته باشد که به دلیل واردات بی رویه اسیدسیتریک از سال ۸۹ ورشکست و تعطیل شد.

 

نظر شما