شناسهٔ خبر: 67791005 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

شناسایی نخبگان مناطق محروم در باشگاه دانش پژوهان جوان

رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: اداره عدالت آموزشی امسال در ساختار باشگاه دانش پژوهان جوان و مدرسه آنلاین المپیاد ایران برای شناسایی نخبگان در مناطق محروم ایجاد شد. رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان گفت: اداره عدالت آموزشی امسال در ساختار باشگاه دانش پژوهان جوان و مدرسه آنلاین المپیاد ایران برای شناسایی نخبگان در مناطق محروم ایجاد شد.

صاحب‌خبر -

سید رضا حسینی رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برئا، درباره نحوه شناسایی دانش آموزان نخبه در مناطق کم برخوردار اظهار داشت: اداره عدالت آموزشی را امسال در ساختار باشگاه دانش پژوهان جوان تعریف کردیم که این اداره تنها وظیفه اش شناسایی دانش آموزان نخبه درمناطق کم برخوردار است و هم اکنون به دنبال گزینش نیروی مناسب برای این اداره هستیم که طبق اساسنامه جز وظیفه اصلی باشگاه است.  

 وی ادامه داد: مدرسه آنلاین المپیاد ایران یکی دیگر از اقدامات در این حوزه است که مدال آوران قدیمی ما تیم‌هایی را ویژه کودکان مناطق محروم تشکیل دادند، در حال حاضر فراخوانی دادند که دانش آموزان مناطق محروم در آزمونی‌هایی شرکت کنند و طبق این آزمون نفرات برتر مشخص و برای آنها برنامه مداوم سالانه فراهم کنند تا بتوانند در آزمون‌های المپیاد موفق شوند.

 رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان عنوان کرد: این فراخوان را از راه‌های مختلفی از جمله مدارس، شبکه شاد، اداره ک آاموزش وپرورش و در گروه‌های دانش آموزی منتشر می کنیم.

حسینی درباره استفاده از ظرفیت نخبگانی اتباع اظهار کرد: یکی از وظایف ما در فضای بین المللی باشگاه دانش پژوهان این است که باید در فضای بین الملل وجه درستی از کشور ایجاد و از ظرفیت نخبگانی کشور‌های منطقه استفاده کنیم، به عنوان مثال کشور چین سه کشور اول دنیا را در رشته ریاضی با هدف پرزنت دانشگاه و جذب نخبگان دعوت می‌کند. ما هم  به زودی دوره‌هایی را برای همه  نخبگان کشور‌های اطراف برگزار می‌کنیم.  

وی با بیان اینکه ما در المپیاد‌ها جز ۱۰ کشور اول هستیم و توانایی علمی خوبی داریم، عنوان کرد: دوره هایی برای همه نخبگان کشور‌های اطراف برگزار می کنیم و با توجه به ظرفیت موجود کشور، نخبگان کشور های اطراف مایل هستند که حداقل دوره‌های آموزشی المپیاد را در کشور ما بگذرانند. این قضیه نقطه‌ای برای معرفی کشور و ظرفیت دانشگاهی می شود.


رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان افزود: اگر ارتباط خوبی بین باشگاه و وزارت علوم شکل بگیرد، نخبگان منطقه می توانند برای تحصیل به ایران بیایند و ما از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم.  

انتهای پیام/ 

نظر شما