به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری میزان، حجتالاسلام مصطفی ناصری در سی و دومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور که در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد با تأکید بر اینکه فلسفه این اجلاس مبتنی بر انتقال تجربیات است، اظهار کرد: کارهایی که در ستاد صورت گرفته است و تجربیاتی که اندوخته شده را همکاران ما در ستاد به استانها منتقل میکنند. براین اساس هر سال جمع میشویم و از تجربیات استانها در این جا استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: یکی از اقدامات سال گذشته در اجلاس سی و یکم این بود که دبیرخانه اجلاس را دائمی کنیم و بر اساس دستور وزیر آموزش و پرورش، دبیرخانهای در تشکیلات وزرات آموزش و پرورش ایجاد شد تا با حضور یک کارشناس مباحث مطرح شده در اجلاس را پیگیری کند.
حجتالاسلام ناصری زنجانی اعلام کرد: سایت اجلاس را راهاندازی کردیم و افراد از هر نقطهای از ایران که به اینترنت دسترسی داشته باشند میتوانند وارد سایت اجلاس شوند و آخرین اطلاعات را پیگیری کرده و حرفهای خودشان را نیز منتقل کنند.
وی با اشاره به جمعبندی محتویات مباحثی که در کارگروههای سال گذشته مطرح شد، تصریح کرد: سال گذشته در کارگروهها تأکید بر راهنمایی مداوم بر اجرای سند تحول بنیادین را داشتیم که در این رابطه امروز نقشه راه نحوه اجرای سند تحول بنیادین آماده شد و راه اجرای سند تحول نیز در این کتاب آمده است.
معاون حقوق وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد: تأکید بر اولویت مناطق محروم از دیگر مباحث مطرح شده در اجلاس سال گذشته بود که در معاونت پشتیبانی و سایر معاونتها علیرغم مشکلاتی که وجود داشت، مناطق محروم را در اولویت قرار دادند و از لحاظ ساماندهی نیرو و بودجه، به این مورد رسیدگی شد.
وی ادامه داد: تقویت پرورشی از تأکیدات اجلاس سال گذشته بود که در حال حاضر کارهای قابل ملاحظهای را از معاونتهای پرورشی شاهد هستیم؛ دادن اختیارات به استانها از مباحث سال گذشته بود که مورد توجه قرار گرفت همچنین تقابل با دستگاهها و سایر قوا از موارد تأکید شده بود که مورد بررسی قرار گرفت.
حجتالاسلام ناصری در خاتمه گفت: 101 پژوهشسرا در کشور افزایش پیدا کرده است که این جزء برنامه کاری یک سال گذشته بود.
انتهای پیام/