شناسهٔ خبر: 6764513 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش خطاب به مدیران و رؤسای ادارات:

با دید انتقادی به ستاد نگاه کنید

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش خطاب به مدیران و رؤسای ادارات گفت: با دید انتقادی به ستاد نگاه کنید.

صاحب‌خبر -
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش،   حجت الاسلام والمسلمین مصطفی ناصری زنجانی در سی و دومین اجلاس مدیران و روسای آموزش وپرورش سراسر کشور که در سالن همایش های بین المللی برج میلاد برگزار می شود،گفت:
هر ساله در این اجلاس همکاران ستادی فعالیت های خود را به استان ها انتقال می دهند و تجربیات آن را می گیرند. بنابراین ،حتماً با دیدانتقادی به ستاد نگاه کنید و نظرات خود را در کارگروه های تخصصی بیان کنید.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته دبیرخانه ی اجلاس دائمی شد، بیان کرد: در سال های پیش ، چند ماه قبل از اجلاس ، دبیرخانه ای تشکیل
و سپس جمع می شد و کسی مصوبات آن را  پیگیری نمی کرد. اما سال گذشته با تشکیل دبیرخانه دائمی ، بحث های اجلاس پیگیری شد. حتی  برای آن سایتی طراحی کردیم که همه به آن دسترسی دارند. پس دبیرخانه در تمام طول سال فعال بوده است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش به تشریح فعالیت های یک سال گذشته پرداخت و گفت: سال گذشته گروه های کاری روی راهنمایی مداوم در اجرای سند تحول تأکید داشتند . لذا در این یک سال این موضوع اولویت وزارتخانه بود. علاوه بر اینکه معاونت های وزارتخانه مورد به مورد استان ها و شهرستان ها را راهنمایی می کردند، نقشه راه سند تحول بنیادین را هم آماده کردند که 
راه اجرای سند تحول در  آن آمده است.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ناصری زنجانی تأکید کرد: سال گذشته مناطق محروم  در اولویت بودند. این موضوع هم در سامان دهی نیرو و هم اعتبارات بودجه ها موردتوجه بود.
وی افزود: در اجلاس قبلی تأکید شده بود که چون نیروها بومی نیستند ، پس از مدتی به شهر خود باز می گردند. لذا وزیر بر جذب نیروی بومی تأکید کرد. علت کاهش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان از 12 هزار نفر به 8 هزار نفر نیز همین موضوع است.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش وپرورش ادامه داد: در کمیته ها بر ملاحظه نظرات استان ها و شهرستان ها تأکید شده بود که این مورد هم لحاظ شد. حتی در بسیاری از برنامه های مهم در مرکز نیروی انسانی و معاونت پشتیبانی ، با استان ها موافقت نامه مبادله
کردند ، به این معنا که نظرات آن ها را منظور و به صورت بخش نامه ابلاغ کردند.
وی خاطرنشان کرد: برای تقویت معاونت پرورشی و مشارکت بخش خصوصی تأکید شده بود که 180 هزار نفر باید  از طریق بخش خصوصی تأمین شوند. هچنین ، به استان ها اختیارات بیشتری داده شد، باسایر دستگاه ها و قوا تعاملات بیشتری انجام پذیرفت و پژوهشکده ها تقویت شدند؛ به طوری که در طول این یک سال، 101 پژوهش سرا به تعداد موجود افزوده شد و  در حال حاضر 401 پژوهش سرا وجود دارد.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی ناصری زنجانی تقویت قرآنی را از دیگر موارد موردتأکید دانست و گفت: در حال حاضر 650 دارالقرآن وجود دارد. توسعه نماز جماعت هم از جمع بندی های وزیر بود که این موضوع به معاونت پرورشی منتقل شد.