به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، جمال شیبه در مراسم افتتاح نخستین آشپزخانه طرح اطعام حسینی که در مرکز نیکوکاری کوی علوی اهواز برگزار شد، اظهار کرد: در طول ماه محرم و صفر ۲۰۰ آشپزخانه طرح اطعام حسینی در شهرستان های مختلف خوزستان با مشارکت مراکز نیکوکاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
او در تشریح برنامههای کمیته امداد طی ایام محرم و صفر، گفت: پویش اطعام و احسان حسینی با همکاری این نهاد و مراکز نیکوکاری و هیات های مذهبی از ابتدای محرم آغاز شده و تا پایان صفر ادامه دارد.
مدیر کل کمیته امداد امام(ره) خوزستان افزود: طبق برنامهریزی و هدف گذاری انجام شده، پیشبینی میشود تعداد آشپزخانههای فعال و همچنین طبخ غذا برای نیازمندان با همکاری خیرین و نیکوکاران در ماه محرم و صفر نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش پیدا کند.
او بیان کرد: آشپزخانههای اطعام حسینی با همکاری کمیته امداد، مراکز نیکوکاری، و مردم خیر در سطح استان اقدام به طبخ غذای گرم و توزیع بین نیازمندان خواهند کرد.
شیبه در پایان اضافه کرد: علاوه بر فعالیت آشپزخانههای اطعام حسینی در طول ماه محرم، حسینیهها و مساجد نیز غذای گرم طبخ و بین عزاداران و نیازمندان توزیع خواهند کرد.
لازم به توضیح است که پویش"اطعام و احسان حسینی" در قالب طبخ و توزیع غذای گرم و همچنین تهیه، بستهبندی و توزیع بستههای معیشتی میان نیازمندان و با استفاده از ظرفیت هیات های مذهبی، مراکز نیکوکاری و خیّران با هدف ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری از یکم محرم الحرام آغاز شده و تا پایان ماه صفر ادامه دارد.
مردم نیکوکار میتوانند با شمارهگیری #۸۸۷۷*۰۶۱* به صورت استانی، نذر خود را در پویش اطعام و احسان حسینی اهدا کنند و کمکهای خود را به دست نیازمندان برسانند.
انتهای پیام/