به گزارش خبرنگار ایلنا، اعزام مبلغین آن هم در شرایطی که چند روز بیشتر به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باقی نمانده، شائبه دخالت در انتخابات از سوی برخی طلاب اعزام شده به روستاها و مناطق محروم را تقویت می کند.
گزارش های میدانی و اطلاعات خبرنگاران ما از برخی مناطق روستایی که مسعود پزشکیان آرای بالایی را در آن مناطق به خود اختصاص داده حاکی از این واقعیت است که حامیان سعید جلیلی که در بسیاری از مناطق حتی روستاها آرای خود را کمتر از پزشکیان می بینند به دخالت مستقیم در انتخابات روی آوردهاند.
به این موضوع باید توزیع سبد مواد غذایی و سایر اقلام مورد نیاز مردم بویژه در شهرهای کوچک و روستاها، پرداخت رقمی بصورت علی الحساب در قالب همسان سازی به مستمری بگیران تامین اجتماعی و تدارک برای توزیع ده ها هزار پرس غذای گرم در روزهای منتهی به انتخابات در حاشیه شهرها و سایر نقاط محروم را اضافه کرد.
آنچه این موضوع را قابل تامل تر میکند آن است که بخش هایی از دولت در این روزهای منتهی به انتخابات با برگزاری همایش و نشست هایی که علت دیگری جز تبلیغ یک نامزد خاص برای آن نمی توان یافت، با بسیج امکانات و نیروهای دولتی در سطوح مختلف علنا به تبلیغ یک نامزد خاص می پردازند و گویی دستگاه های نظارتی نیز چندان تمایلی به ورود به این تخلفات نداشته و با این نوع کار و شیوه استفاده از بیت المال چندان مسئلهای ندارند.
براساس گزارش های میدانی و اخبار واصله، به عنوان نمونه در بسیاری از روستاهای گیلان از جمله روستاهای شهرستان رودبار که رای مسعود پزشکیان در قیاس با رقیب در دوره اول انتخابات از جایگاه بسیار بالاتری برخوردار بود، موجبات نارضایتی دست اندرکاران انتخابات را در پی داشته و آنها با جلو انداختن یک نهاد خاص و اعزام مبلغ به منطقه در صدد بررسی چرایی رای دادن مردم به پزشکیان برآمده اند و تلاش خود برای اثرگذاری احتمالی بر آرای مردم منطقه را دنبال می کنند.
البته میزان آگاهی و سطح تحلیل و بینش سیاسی مردم اصلی ترین عامل مقابله با عناصر مداخلهگر در تاثیر بر آرا خواهد بود و بسیاری از مردم ضمن تاکید بر ادامه مسیر انتخاب شده اذعان می دارند که به هیچ قیمتی تن به معامله و رای فروشی نخواهند داد.
نظر شما