مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مازندران به عنوان بزرگترین خریدار خدمت و دومین ارائه دهنده خدمات درمانی در سطح استان، در حال حاضر بیش از ۶۱.۹ درصد از جمعیت ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان مازندران را تحت پوشش خود دارد.
سید رضا کاظمینیا در گفتوگو با ایسنا به چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی قابل اعتنا و در سرنوشت کشور اثرگذار است از این رو مشارکت حداکثری میتواند در انتخاب نامزد اصلح موثر باشد.
وی با تاکید براینکه فضای انتخاب برای جناحهای سیاسی در انتخابات باز است، افزود: مشارکت در انتخابات سبب تقویت نظام جمهوری اسلامی میشود.
کاظمینیا استمرار سیاست و رویکرد دولت شهید جمهور را در این برهه از زمان برای کشور لازم دانست و تصریح کرد: باید فردی رئیس جمهور آینده کشور شود که همین مسیری که آیت الله شهید رئیسی شروع کرده بود را ادامه دهد زیرا در ۱۰۰۰ روز خدمت شهید جمهور در بخشهای مختلف شاهد تحول رو به پیشرفت بودیم.
وی در گزارشی از عملکرد بخش درمان تأمین اجتماعی استان مازندران در دولت سیزدهم گفت: آمار مراجعین سرپایی به مراکز درمانی این سازمان در استان در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ رشدی ۳۸ درصدی داشته ضمن آنکه آمار بستریشدگان در این مدت افزایش ۲۶ درصدی را نشان میدهد که بیانگر گسترده شدن و افزایش خدمت رسانی این مجمموعه است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران میگوید: سال گذشته بیش از ۱۸ هزار فقره عمل جراحی در مراکز درمانی تأمین اجتماعی استان مازندران صورت گرفته که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳۱ درصدی را نشان میدهد.
وی در خصوص عملکرد مراکز درمانی طرف قرارداد تأمین اجتماعی استان برای ارائه خدمات به بیمهشدگان هم گفت: شمار مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی استان از ۲۱۸۳ مرکز در سال ۱۴۰۰ به ۲۵۴۸ مرکز در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده که حکایت از رشد ۱۷ درصدی مراکز دارد.
کاظمینیا درباره فعالیتهای عمرانی گفت: ۳ پروژه عمرانی در بخش درمان استان شامل توسعه و بازسازی بیمارستانی به مساحت ۱۴ هزار و ۷۲ مترمربع، ۸۶۷۲ مترمربع توسعه و ۵۴۰۰ مترمربع بازسازی باهدف افزایش تختهای بیمارستانی کوچکمقیاس در راستای توسعه و بازسازی در شهرهای ساری، نکا و بابلسر اجرایی شد.
وی افزود: در راستای توسعه ظرفیت بستری در بیمارستانهای استان، تعداد ۹۸ تخت بستری (۱۰ تخت CCU و ۵۰ تخت جراحی بیمارستان ولیعصر (عج)، ۱۷ تخت بیمارستان شفا بابلسر، ۱۷ تخت بیمارستان بوعلی نکا و ۴ تخت بیمارستان حکمت ساری) به مجموع تختها اضافه گردید؛ که این امر طی ۱۷ سال گذشته بیسابقه بوده است.
کاظمی نیا در خصوص ارائه خدمات به بیماران صعبالعلاج سخت، گفت: گزارش اسناد پذیرششده مربوط به بیماران صعبالعلاج استان تا پایان سال ۱۴۰۲ نشان میدهد که تعداد ۳۰۰۵ سند مربوط به این نوع بیماران پذیرش و هزینههای ۱۸۵۳ مورد از این بیماران رقمی بالغبر ۱۵۲ میلیارد ریال پرداخت و هزینههای مرتبط با ۲۱۲ بیمار دیگر که رقمی بالغبر ۱۱ میلیارد ریال است آماده پرداخت است. در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران در بحث تجهیز مراکز درمانی تحت پوشش این سازمان به ملزومات پیشرفته پزشکی اقدامات درخور تحسینی انجام داده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان مازندران در این خصوص میگوید: خرید یک دستگاه لاپاراسکوپ full HD، یک دستگاه CARM، یک دستگاه اتوکلاو بیمارستانی، خرید و بهرهبرداری از یک دستگاه اکوکاردیوگرافی، خرید سیتیاسکن ۳۲ اسلایس و خرید دستگاه هیستروسکوپ برای بیمارستان بوعلی نکا ازجمله اقدامات ارزشمند مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان مازندران است.
این اقدامات در بیمارستان رازی چالوس شامل تکمیل تجهیزات اعمال جراحی مغز و اعصاب، خرید دستگاه CARM، خرید و بهرهبرداری از دستگاه اکوکاردیوگرافی، خرید میکروسکوپ نروسرجری و خرید یک دستگاه ماموگرافی است.
خرید تجهیزات پزشکی شامل یک دستگاه IVUS جهتبخش آنژیوگرافی بیمارستان ولیعصر قائمشهر، خرید یک دستگاه ویدئو لاپاراسکوپ برای همین بیمارستان، خرید و بهرهبرداری از یک دستگاه سل کانتر، خرید و راهاندازی دستگاه اکوسونوگرافی، خرید و بهرهبرداری از دستگاه آرتروسکوپی و خرید یک دستگاه یورتروسکوپی و خرید و بهرهبرداری دو ست جراحی کرونری جهت بیمارستان ولیعصر (عج) قائمشهر از دیگر اقدامات انجامشده برای تجهیز مراکز درمانی تأمین اجتماعی مازندران است.
خرید دستگاه آندوسکوپی، خرید دستگاه CARM، خرید اتو آنالایزر و خرید سیتیاسکن ۳۲ اسلایس جهت بیمارستان شفا بابلسر و خرید دهها تجهیزات پزشکی و تشخیصی برای بیمارستانهای حکمت ساری و درمانگاههای تنکابن و پلی کلینیک بابل، خرید ۱۰ دستگاه مانیتورینگ، خرید ۴ دستگاه بیهوشی، خرید دستگاههای اتوآنالیزر و سل کانتر برای بیمارستانهای استان و خرید ۱۳ دستگاه یخچال آزمایشگاهی و خرید ۷ دستگاه الکتروشوک جهت مراکز درمانی استان از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
مدیریت درمان تأمین اجتماعی مازندران در حوزه درمان مستقیم در بخش درمان بستری، از طریق بیمارستان فوق تخصصی ولیعصر (عج) شهرستان قائمشهر و ۴ بیمارستان عمومی (بوعلی نکا – حکمت ساری – شفا بابلسر - رازی چالوس) با ۴۹۵ تخت فعال با ارائه خدمات تشخیصی درمانی تخصصی و فوق تخصصی ازجمله خدمات جراحی قلب باز، آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی عروق قلبی، مغزی و محیطی، آمبولیزاسیون عروق با دستگاه سونوگرافی، سنگشکن و خدمات آزمایشگاهی و تصویربرداری، ام آر آی، سیتیاسکن و در قسمت درمان سرپایی با بهرهگیری از ۳ پلی کلینیک تخصصی (بهشهر – بابل – آمل) و ۶ مرکز درمانگاهی تخصصی (ساری – قائمشهر – پل سفید – بابلسر – نور- تنکابن) و ۵ مرکز درمانگاهی عمومی (محمودآباد – چمستان – نوشهر – چالوس – رامسر) و در حوزه معاونت خرید راهبردی و اسناد پزشکی با ۲۵۴۸ مرکز طرف قرارداد به ارائه خدمت به جامعه هدف مشغول است.
بر این اساس و طبق گفته کاظمینیا، مازندران یکی از استانهای شاخص در حوزه درمان سازمان تأمین اجتماعی است که توانسته در ۳ ساله دولت سیزدهم به تحولات و توفیقات چشمگیری دست پیدا کند.
انتهای پیام
نظر شما