شناسهٔ خبر: 67379319 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

جلیلی: ۸ سال رشد اقتصادی کشور منفی شده بود

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: شهید رئیسی کار را در شرایطی تحویل گرفت که ۸ سال متوسط رشد اقتصادی کشور صفر و منفی شده بود.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش تسنیم از شیراز، سعید جلیلی امروز چهارشنبه در جمع مردم شیراز در حرم مطهر شاهچراغ(ع) اظهار داشت: آخرین انتخاب بزرگ مردم ما 3 سال قبل با انتخاب شهید رئیسی بود.شهید رئیسی کار را در شرایطی تحویل گرفت که 8 سال متوسط رشد اقتصادی کشور صفر و منفی شده بود؛ بسیاری از سرمایه‌ها راکد مانده بود و می‌خواستند با اتکا به برخی قدرت‌ها برخی مشکلات را به زعم خود حل کنند.

این نامزد انتخاباتی با بیان اینکه امروز نیز در آستانه یک انتخاب بزرگ هستیم، افزود: هنر مردم ایران این بوده که در دوران معاصر با انتخاب‌های بزرگ خود، دنیا را به شگفتی آورده است.

جلیلی تصریح کرد: انتخاب بزرگ مردم ما انقلاب اسلامی بود و اسلام را انتخاب کردند در دفاع مقدس مردم ما در برابر عروسکی مثل صدام ایستادند. در این سالها دشمنان ما هر چه داشتند در برابر ما قرار دادن اما مردم ما در برابر آنها ایستادند. خدا را سپاس می گویم که امروز در جمع شما مردم خونگرم استان فارس و عشایر عزیز قرار گرفتم.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: اگر کسی حوصله هم صحبتی با صاحب نظران را نداشته باشد چگونه می تواند جنبه های مختلف یک امر را در نظر بگیرد؟ اگر کسی بخواهد با کمترین تشر عقب نشینی کند چگونه می خداهد کشور را پیشرفت دهد؟ می گویند آمریکا پیچ تحریم را شل کرده می‌گوییم آقا 9 ماه از دولت آنها همزمان با شما بود حداقل کمی سیاست خارجی بلد باشید می گوییم آقا این فرد که الان سر کار است حتی یک تحریم ترامپ را لغو نکرده است بعد آنها می گویند اگر فلانی چند ماه دیگر در فلان کشور بر سر کار بیاید، چه کنیم؟

جلیلی بیان کرد:  سرمایه عظیم ما مردم و دانشمندان و کشاورزان و دامداران هستند هر روستای ما باید یک سلول جهش کشور بشود نه تنها تحریم را خنثی می کنیم بلکه با همین ابزار اقتصادی کاری می‌کنیم که دشمن از تحریم کردن پشیمان شود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: همین جوانان ما در جنگ مردانه ایستادند و کسی جرأت نمی کند نگاه چپ به ما کند این است عظمت ملت. حال سوال من این است ملتی که در سخت ترین عرصه مانند جنگ این موفقیت بزرگ را شکل می دهد در صنعت و کشاورزی و اقتصاد چنین موفقیتی را شکل دهد؟ چه کسی می خواهد این بحث ها را مدیریت کند؟ امروز در یک انتخاب هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: استان فارس برایمان گویای بسیاری از هویت های تاریخی دینی و فرهنگی است و ما به هویت ملتمان افتخار می کنیم. جوانان می توانند در عرصه های فناورانه افتخارات زیادی را کسب کنند و نه تنها موفق شوند بلکه قدرت کشور را در جهان ارتقا دهند خود غربی ها می گویند عرصه های «های تک» می‌تواند کشورها را ار در سطح قدرت های جهانی قرار دهند امروز هم در کنگره های علمی اروپا مثل گذشته دنبال این هستند که پیشرفت های علمی را محدود کنند و اگر ما عقب بیفتیم 4 سال که نه، چه بسا 40 سال عقب بیفتیم باید در عرصه های مختلف فناورانه حضور پرقدرت داشته باشیم و قدرت امروز منطقه‌ای‌مان را به سطح جهانی برسانیم.