شفا آنلاین: سلامت >تابستان از راه رسیده است. جدا از بحث گرما و گرمازدگی و مباحث دیگری که خاص تابستان هستند، بحث مسمومیتهای غذایی هم بهشدت داغ میشود؛ چراکه گرمای هوا، موجب فساد سریعتر محصولات غذایی و در نتیجه غذاهای تولید شده از آنها میشود.
به گزارش شفا آنلاین اما چه کنیم تا در این فصل داغ، درگیر مسمومیتهای ناشی از مواد غذایی و غذاها نشویم؟ در این باره، به گفتوگو با دکتر مجید حسنقمی، متخصص تغذیه و همچنین نایبرئیس انجمن تغذیه نشستهایم که بهصورت نکتهوار، این گفتهها را پیشرو دارید.
![](https://newspaper.hamshahrionline.ir/img/newspaper_pages/1403/04-tir/03/farhang/18-02.jpg)
نظر شما