شناسهٔ خبر: 67321867 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تایوان: مانورهای جنگی جدید، شبیه‌سازی نبرد واقعی است

یک مقام ارشد تایوانی گفت، مانورهای جنگی سالانه تایوان در سال جاری تا حد امکان به نبرد واقعی نزدیک می‌شود و دیگر تنها نمایشی برای کسب امتیاز نیست، بلکه با هدف شبیه‌سازی نبرد واقعی با توجه به افزایش سریع تهدید از سوی چین، انجام می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، چین که تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند، به مدت چهار سال تمرینات منظمی را در اطراف این جزیره خودگردان برگزار کرده است تا بر تایپه فشار بیاورد تا حاکمیت پکن را بپذیرد. با این حال، چنین خواسته‌ای با مخالفت‌های شدید تایوان روبرو شده است.

تایوان تمرینات پنج روزه «هان کوانگ» خود را از ۲۲ ژوئیه (شنبه، دوم تیر ماه) آغاز کرد.

یک مقام ارشد دفاعی تایوان که به شرط ناشناس ماندن صحبت ‌کرد، گفت نیاز فوری به بازنگری در نحوه برگزاری رزمایش‌ها وجود دارد.

این مقام مسوول به خبرگزاری رویترز گفت: «در سال‌های اخیر تهدید دشمن به سرعت تغییر کرده است. برنامه رزمی دفاعی ما هم باید به طور مستمر به صورت متوالی بازنگری شود و ضرورت آموزش رزمی جامع روز به روز اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. عناصری که بیشتر جنبه نمایشی داشتند، لغو شده‌اند، در حالی که امسال تمرینات شبانه برگزار می‌شود و به طور غیرمعمول، تایپه هم شامل خواهد شد.»

این مقام تایوانی افزود: «مساله کسب امتیاز نیست. ما می‌خواهیم سربازان از خود بپرسند که آیا این واقعیت دارد یا خیر. ممکن است چیزهایی مانند خرابی وسایل نقلیه پیش بیاید و این موردی ندارد. اینها مشکلاتی است که ممکن است در نبرد واقعی هم با آنها مواجه شویم. تمرینات یک تجربه مستمر خواهد بود. جنگ بین شب و روز تفاوتی قائل نمی‌شود.»

مانور تایوان، ژوئیه ۲۰۲۳

وزارت دفاع چین به تماس‌هایی که خواستار اظهارنظر در مورد مانورهای تایوان بودند، پاسخ نداد. پکن بارها تاکید داشته برای تایوان بیهوده است که فکر کند می‌تواند از سلاح برای جلوگیری از «اتحاد مجدد» استفاده کند.

وزارت دفاع تایوان با اعلام این رزمایش‌ها در ماه آوریل گفت مانورهای جنگی، کار در مناطق حساس را در دریا تمرین می‌کنند تا محاصره را بشکنند و سناریویی را شبیه‌سازی کنند که در آن چین به طور ناگهانی یکی از رزمایش‌های عادی خود را در اطراف این جزیره، به حمله تبدیل می‌کند.

این مقام تایوانی به رویترز گفت: «تنها با راستی‌آزمایی لحظه‌ای و میدانی می‌توانیم واقعا توانایی‌ها و محدودیت‌های نیروهایمان را درک کنیم.»

چین مدت کوتاهی پس از روی کار آمدن «لای چینگ ته» به‌عنوان رئیس تایوان در ماه گذشته، ۲ روز مانورهای جنگی خود را در اطراف این جزیره برگزار کرد و گفت این مجازاتی برای سخنرانی مراسم تحلیف اوست که پکن آن را مملو از محتوای جدایی‌طلبانه دانسته و محکوم کرد.

اما چین همچنین از منازعه «منطقه خاکستری» علیه تایوان استفاده می‌کند و تاکتیک‌های نامنظمی را به کار می‌گیرد تا دشمن را از طریق آماده‌باش نگه‌داشتن مستمر بدون توسل به نبرد، خسته کند. این شامل ارسال بالون بر فراز این جزیره و ماموریت‌های تقریبا روزانه نیروی هوایی چین در آسمان نزدیک تایوان است.

انتهای پیام

نظر شما