شناسهٔ خبر: 67308425 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» در مناظره دیشب کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری چه گفت؟/ ویدئو

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «ایران، مهد خانواده است و زن، بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی ماست. عاقبت نگاه جنسی به زن در غرب، امروز خود را نشان می‌دهد. آنها هم مجبورند به ارزش‌های خانواده محور برگردند.»

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه شرق، کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: «زن یک مسئله نیست؛ یک فرصت و پیشران است.»

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی»، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در سومین مناظره انتخاباتی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «نگاه غرب به زن در کشتار ریحانه‌ها و دختران ما در غزه دیده می‌شود. خانواده واحد بنیادین جامعه است و کانون اصلی تعالی انسان است.»

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری جمعه «اول تیر ماه ۱۴۰۳»، به منظور شرکت در دومین مناظره انتخاباتی به سازمان صداوسیما رفت.

سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، با عنوان «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» در استودیوی «۱۱» صداوسیما برگزار شد.

بر اساس این گزارش، ترتیب صندلی کاندیداهای انتخاباتی در مناظره سوم انتخابات، به این شکل است «صندلی شماره یک: مصطفی پورمحمدی، صندلی شماره دو: محمدباقر قالیباف، صندلی شماره سه: مسعود پزشکیان، صندلی شماره چهار: جلیلی، صندلی شماره پنج: سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، صندلی شماره شش: علیرضا زاکانی»

لازم به یادآوری است که قرعه‌کشی جایگاه کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در چهار مناظره اخیر، چهارشنبه «۳۰ خرداد ۱۴۰۳» و با حضور نمایندگان کاندیداها انجام شده است.

عنوان دومین مناظره با رویکرد فرهنگی و تحت عنوان «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» بود.

در هر مرحله از مناظره، ۸ دقیقه به صورت دو بخش ۴ دقیقه‌ای، در اختیار کاندیداها قرار دارد تا دیدگاه و نقطه نظرات خود را اعلام کنند؛ در ۴ دقیقه دوم می‌توانند نظر خود را نسبت به اظهارات دیگر کاندیداها بیان کنند. کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری در سه بخش ۸ دقیقه‌ای صحبت می‌کنند و در نهایت، ۶ دقیقه فرصت جمع‌بندی خواهند داشت.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی: زن یک مسئله نیست؛ یک فرصت و پیشران است

«سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ابتدای مناظره گفت: «یاد و خاطره شهدای انقلاب و شهدای خدمت را گرامی می‌دارم. امروز تولد ریحانه دختر کاپشن صورتی با گوشوارۀ قلبی است. کاپشن صورتی نماد خشونت غرب آدم‌خوار است. نگاه غرب به زن در کشتار ریحانه‌ها و دختران ما در غزه دیده می‌شود. خانواده واحد بنیادین جامعه است و کانون اصلی تعالی انسان است.»

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: «برخی برخوردهای شغالی با موضوع زن که هرازچندگاهی در انتخابات مطرح می‌شود و عده‌ای با نگاه سیاسی موضوعات زن را در انتخابات بیان می‌کنند کاری ندارم و سوءاستفاده انتخاباتی است.»

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: «ایران، مهد خانواده است و زن، بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی ماست. عاقبت نگاه جنسی به زن در غرب، امروز خود را نشان می‌دهد. آنها هم مجبورند به ارزش‌های خانواده محور برگردند.»

او افزود: «امروز باید میدان‌دار حمایت از خانواده در جهان باشیم. این را شهید رئیسی در اجلاس سازمان ملل شروع کرد. در جهان باید با تمام جنبش‌های هم ارزش با ما در موضوع خانواده ائتلاف کنیم. دلیلی ندارد همهٔ ارزش‌هایشان را قبول داشته باشیم ولی می‌شود در برخی موضوعات ائتلاف کرد.

قاضی‌زاده هاشمی تأکید کرد: زن یک مسئله نیست؛ یک فرصت و پیشران است. دغدغه بانوان ما حجاب نیست؛ این یک مغالطه است. ظلم تاریخی به بانوان شده؛ بعضی متحجرانه و بعضی جنسیت‌زدگی و با شعار آزادی. مسئله بانوان ما تبعیض است.»

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی: زن بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی ما است

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: «زن بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی ما است و ما هیچوقت در تاریخ نگاه ابزاری به زن نداشته‌ایم. حاصل نگاه ابزاری به زن عاقبتش در فرهنگ غرب دیده می‌شود و موج شده الان آنها مجبور به بازگشت به فرهنگ‌های خانواده محور شده‌اند.»

قاضی‌زاده عنوان کرد: «رئیسی در سازمان ملل همه دنیا را به بازگشت به ارزش خانواده دعوت کرد لذا ما هم باید با جنبش‌های هم ارزش با خودمان ائتلاف کنیم. دلیل ندارد در هر ائتلافی تمام ارزش‌های جنبش‌های کشورها را قبول داشته باشیم. مثلاً در حوزه عدالت با کشورهای چپ هم ارزش هستیم برخی از کشورها مذهبی‌تر هستند در حوزه خانواده بر همان مبنا ائتلافاتی انجام دهیم.»

قاضی‌زاده هاشمی: دغدغه زنان ما حجاب نیست

او افزود: باید مراقب باشیم ادبیات غلط ما را اسیر نکند زیرا زن پیشران و روش حل مسائل است. دغدغه بانوان ما هم حجاب نیست و این یک ظلم تاریخی به زن است در حالی که دغدغه اصلی بانوان تبعیض در فرصت‌ها است که باید آن را از بین ببریم.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: الان ۳.۵ میلیون ورزشکار داریم که ۴۰ درصدش زنان هستند؛ چقدر از امکانات ورزشی ما برای زنان است؟ جنس زن و مرد متفاوت است؛ نظام برنامه ریزی ما برای زنان و مردان باید متفاوت باشد. ما تنها کاری که کردیم زن و مرد را در مدارس جدا کردیم. درحالی‌که باید متناسب‌سازی امور هم صورت بگیرد.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: در دولت خانواده اعتباری برای خانواده‌ها در نظر گرفتیم. یک میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه که می‌تواند در اشتغال یا تأمین جهیزیه یا ازدواجش استفاده کند و یا در حوزه دیگری سرمایه‌گذاری کند. اگر زمینه بارداری و فرزندآوری را آسان کنیم همه خانم‌ها علاقمند هستند که حداقل دو فرزند داشته باشند.

قاضی‌زاده هاشمی: یکی از بهترین مشاغل زنانه، مشاغل اینترنتی هست

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: مسائلی که اینجا مطرح می‌شود برای ۲۰ سال پیش است. امروز قدرت اصلی ما زنان هستند. حرف زنان این است که تبعیض علیه زنان به معنی محدود بودن زیرساخت‌ها و فرصت‌ها علیه شان برداشته شود.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: اینترنت در خانواده یک کالای اساسی است. یکی از بهترین مشاغل زنانه، مشاغل اینترنتی هست.

او افزود: دولت هوشمند و اقتصاد دیجیتال بدون اینترنت ممکن است؛ نقد مسئولان و نظارت بر مسئولان هم بدون اینترنت امکان ندارد اتفاق بیفتد. شفافیت باید در بستر دولت هوشمند شکل بگیرد. باید اینترنت سریع و بی کیفیت و امن داشته باشیم. زیرساخت‌های کشور یک دهه در حوزه ارتباطات توسعه‌نیافته است. برخی محدودیت‌ها هم فکر نشده است.

قاضی‌زاده هاشمی تأکید کرد: نیروی مجرب و متخصص ما در این حوزه بعضاً مهاجرت می‌کنند چون در بیرون درآمدهای شگرفی دارند و ما نتوانسته‌ایم این نیروها را حفظ کنیم. رتبه ما از ۱۸۰، ۱۵۶ بود در اینترنت ثابت ولی پروژه فیبر نوری در دولت شهید رئیسی آغاز شده و سرعت اینترنت ثابت از ۹ به ۱۴ مگابیت بر ثانیه رسیده است.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: البته رشد سرعت‌ها در ایران محسوس نیست به‌خاطر استفاده از فیلترشکن. البته محدودیت‌ها مؤثر نبوده؛ تلگرام ۴۰ میلیون مشترک دارد و نشان می‌دهد که محدودیت‌هایی که گذاشتیم مؤثر نبوده است. یک جاهایی افراط کرده‌ایم.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: هرچه ما برای فرزندان خود و سلامت فکری و روحی و روانی‌شان انجام می‌دهیم، نباید همین احساس را نسبت به بقیه خانوارها داشته باشیم؟ این سایت‌های مستهجن روان انسان‌ها را تخریب می‌کند. بعضی حرف‌ها که می زنیم از سر بی‌مسئولیتی است متأسفانه. دوستان توهین می‌کنند بکنند ولی بی‌انصافی نکنند؛ به امار مراجعه کنند ببینند در این ۲ سال و ۱۰ ماه دولت آقای رئیسی چه اتفاقات بزرگی رخ‌داده است.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: اصلاً ما کل فیلترینگ را برداریم و بستر پیام‌رسان‌ها را روی خارجی‌ها ببریم اما اگر یک‌دفعه کسی کلاهبرداری کرد باید چه کنیم؟ احساسی که برای فرزندان خودمان داریم را برای همۀ فرزندان خانواده‌ها باید داشته باشیم. یک سؤال دارم؛ اصلاً کل فیلترینگ را برداریم و همه چیز را به پلتفرم‌های خارجی ببریم؛ اگر خواستند یک‌دفعه همه حساب‌های ما را ببندند چه کنیم؟ اگر کسی کلاهبرداری کرد چه کنیم؟ مگر عکس حاج‌قاسم را اجازه داد اینستاگرام منتشر شود؟

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: مکرون می‌گوید ما باید اینترنت اروپایی را توسعه بدهیم. چرا الان کسی از آمازون در ایران صحبت نمی‌کند چون توانسته‌ایم پلتفرم‌های خوبی توسعه بدهیم و مردم احساس نیاز نمی‌کنند.

او افزود: عدم سرمایه‌گذاری دولت برای ایجاد شبکه‌های اجتماعی بزرگ و مؤثر و جهانی باعث شده است که عقب بیفتیم. باید پلتفرم‌های بزرگ ایجاد کنیم و ما باید وارد حکمرانی اینترنت در دنیا شویم. دیگران نباید شاخص‌ها و استانداردهای خود را بر ما تحمیل کنند.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه مناظره گفت: دولت باید نقش پیشرانی را در عرصه فرهنگی ایفا کند. حوزه فرهنگ باید مورد حمایت دولت‌ها قرار بگیرد. امروز فرهنگ ایران مورد هجمه است؛ سریالی مثل حشاشین مصری‌ها می‌سازند و تاریخ ما را آن‌گونه که می‌خواهند می‌سازند، این به‌خاطر خلأ و کم کاری است که این‌طرف هست. باید از آثار فاخر حمایت کرد؛ خوب نیست که کارهایی مثل سلمان فارسی سال‌ها طول بکشد تا آماده شوند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، گفت: قهرمانان تاریخی بزرگی داریم؛ شهدا که قهرمانان بزرگ ما هستند و همگی قابل روایت هستند. حتی در عصر حاضر ۲۳۰ هزار شهید داریم که قابلیت تعریف گسترده از ابعاد مختلف زندگی یک یک آنها وجود دارد و در این زمینه کم کاری شده است. دیگران قهرمان ندارند و می‌خواهند برای خودشان قهرمان بسازند. ولی ما قهرمان داریم و باید آنها را روایت کنیم و آنها را به جهانیان معرفی کنیم. توانسته‌ایم گفتمان مقاومت را به دانشگاه‌های امریکا برسانیم؛ آیا فرهنگ و میراث ایرانی را نمی‌توانیم؟ اگر آثار فاخر تولید کنیم در داخل و خارج از کشور مخاطب خواهد داشت. ایران فرهنگی بزرگ از غرب چین تا مدیترانه و شمال آفریقا را شامل می‌شود، باید جاده ابریشم فرهنگی را راه‌اندازی کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی تأکید کرد: گفتمان مقاومت را در همین مدت کوتاه به دانشگاه‌های آمریکا رساندیم، حتماً اگر تلاش و برنامه‌ریزی کنیم میراث کهن و فرهنگ زبان فارسی را هم می‌توانیم منتقل کنیم. هنرمند باید آزادی عمل داشته باشد، دولت باید با حمایت با تزریق منابع جهت‌دهی کند. باید بپذیریم که الان صداوسیما تنها بازیگر حوزه فرهنگ ما نیست؛ پلتفرم‌ها جای زیادی گرفته‌اند و رقبایی به وجود آمده‌اند.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: دوستانی که نگران بودند من از جت اسکی صحبت کردم و گفتند این ورزش گرانی است، نگران نباشند سواحل جنوبی و شمالی ما عرصه بزرگی دارد و برای همه جا هست.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: باید بپذیریم که الان صداوسیما تنها بازیگر حوزه فرهنگ ما نیست؛ پلتفرم‌ها جای زیادی گرفته‌اند و رقبایی به وجود آمده‌اند. باید تلاش کنیم که با یک تفاهمی با جامعه فرهنگی امور فرهنگی کشور را جلو ببریم. این جز با اعتماد و سپردن کار به خودشان و خودکنترلی ممکن نیست. اگر در فضای مجازی تولیدی داشت و فیلم کمدی خوبی داشت یا برنامه آموزشی خلاقی داشت باید حتماً سهمی از فروش پهنای باند که فروخته می‌شود را داشته باشد تا تشویق شوند.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: آقای زاکانی تلاش می‌کنند مقایسه‌ای شود بین دولت شهید رئیسی و دولت قبلش دولت آقای روحانی. ظاهراً کسی دولت آقای روحانی را گردن نمی‌گیرد! اینکه حرف‌های کلی بزنیم و برنامه ندهیم و کارنامه ندهیم، درست نیست.

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه مناظره، گفت: هر جریانی که بخواهد بین اقوام ما شکاف ایجاد کند از ما نیست. صندوق حمایت از هنرمندان و اصحاب رسانه را تقویت می‌کنیم. هنوز نتوانستیم سریالی مثل مختارنامه بسازیم. صندوق حمایت از هنرمندان و فعالان گردشگری و فعالان رسانه را تقویت خواهیم کرد. بودجه صداوسیما به ۲۴ هزار میلیارد تومان رسیده است؛ با این توجه که به سمت تولید محصولات فاخر برود.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: با تقویت پلتفرم‌ها در کنار نظارت بر آن‌ها به‌سمت تولیدهای فاخر حرکت می‌کنیم. ۱۴ سال از ساخت مختارنامه می‌گذرد ولی اثری مثل آن ساخته نشده است.

قاضی‌زاده هاشمی عنوان کرد: از منتقدان خودم شکایت نخواهم کرد و به آن‌ها انگ بی شناسنامه نخواهم زد. برخی از همین دوستان این جلسه سال ۹۲ وقتی مسئلهٔ ورود زنان به استادیوم پیش آمد کار رئیس‌جمهور وقت را با چالش مواجه کردند. افتخاری نیست که دادسرای فرهنگ و رسانه داشته باشیم و پای خبرنگار را به دادگاه بکشانیم. عده‌ای در کشور نانشان در حل نشدن مشکلات اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی است.

«سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» در جمع خبرنگاران گفت: «مردم باید ببینند افراد در مسئولیت‌های قبلی‌شان چه سابقه‌ای را به‌جا گذاشته‌اند.»

قاضی‌زاده هاشمی تاکید کرد: برنامه مناظرات برنامه خوبی است. من خودم را جای بینندگان می‌گذارم یک شنونده همه این عزیزان جزو کسانی بودند مسئولیت‌های خوبی در کشور داشتند و صاحب نظر هستند اما مردم می‌بینند که چه کسی برنامه داشت و چه کسانی بدون برنامه هستند. پس مشکل کجاست؟ چرا مسائل ما مزمن می‌شود و حل نمی‌شود، غیر از اینکه فرد مشکلات را خوب بیان می‌کنند مردم باید توجه کنند نامزدها کدام عملکرد بهتری در دوران مسئولیت داشته است.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری چه گفت؟

سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری با عنوان «انسجام اجتماعی با حکمرانی فرهنگی» در استودیوی «۱۱» رسانه ملی برگزار شد.

«امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در سومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «مردم باید ببینند افراد در مسئولیت‌های قبلی‌شان چه سابقه‌ای را به‌جا گذاشته‌اند.»

منبع: مهر

برچسب‌ها:

نظر شما