شناسهٔ خبر: 67303091 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

عین اللهی عنوان کرد؛

تاکنون ۳۱۰۰ مرکز بهداشتی افتتاح شده است

وزیر بهداشت با اشاره به افتتاح ۶۸۷ پروژه بهداشتی و درمانی در کشور، اولویت وزارت بهداشت را طرح های بهداشتی عنوان کرد و گفت: تاکنون ۳۱۰۰ مرکز بهداشتی در کشور افتتاح شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی، صبح شنبه دوم تیر ماه ۱۴۰۳ در مراسم افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی و آموزشی که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور سرپرست ریاست جمهوری برگزار شد، اظهار داشت: افتتاح ۱۱ آموزشگاه بهورزی، سه انبار دارویی، یک ایستگاه قرنطینه مرزی و…، از جمله پروژه‌های آماده افتتاح است.

وی به بهره برداری از بیمارستان‌های نیمه کاره اشاره کرد و افزود: اغلب بیمارستان‌هایی که امروز افتتاح می‌شود، از پروژه‌هایی است که احداث آنها از سال‌ها قبل آغاز شده بود.

عین اللهی ادامه داد: افتتاح مجهزترین مرکز درمان سرطان در شرق و شمال شرق کشور، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های درمانی است که احداث آن در سال ۹۰ شروع بوده بود.

وی با عنوان این مطلب که اولویت وزارت بهداشت در دولت سیزدهم توجه به حوزه بهداشت بوده است، افزود: تاکنون ۳۱۰۰ مرکز بهداشتی را افتتاح کرده‌ایم.

وزیر بهداشت همچنین به ارائه گزارشی از پروژه‌های آماده افتتاح در سطح کشور اشاره کرد و توضیحاتی ارائه داد.

افتتاح خوابگاه‌های دانشجویی، خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های اورژانس و…، از جمله ۶۸۷ پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی است که امروز افتتاح می‌شود.

این پروژه‌ها مجموعاً شامل ۱۷۲۹ تخت بیمارستانی و ارزش روز ۲۶۷ هزار میلیارد ریال، ۹۰ پروژه درمانی با زیربنای بالغ بر ۱۷۶ هزار مترمربع در ۹ استان کشور خواهد بود.

همچنین ۵۷۴ پروژه بهداشتی با زیربنای ۱۷۰ هزار متر مربع و ارزش ۸۲ هزار میلیارد ریال در ۲۹ استان و ۱۴ پروژه آموزشی، کمک آموزشی و رفاهی با زیربنای بالغ بر ۵۶ هزار متر مربع و ارزش ۳ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال به بهره برداری خواهد رسید.

در ادامه این مراسم، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، با حضور در استان هرمزگان، اظهار داشت: ۲۷ پروژه حوزه سلامت استان هرمزگان که عمدتاً پروژه‌های بهداشتی است، به ارزش ۵۵۰ میلیارد تومان ساخته و تجهیز شده است.

وی افزود: در استان هرمزگان ۱۴ جزیره استراتژیک وجود دارد که ساکنان آنها نیاز به خدمات بهداشتی و درمانی دارند که در این راستا، ساخت نخستین قایق ایرانی برای استفاده در اورژانس دریایی در دستور کار قرار گرفت و این آمبولانس با استفاده از تجهیزات کاملاً ایرانی و ارزش ۷۵ میلیارد تومان، ساخته و امروز افتتاح شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت از افتتاح دانشکده‌های پیراپزشکی بندرعباس، خوابگاه مجتمع آموزش عالی سلامت بستک و دو دانشکده علوم پزشکی در غرب و شرق استان هرمزگان به عنوان بخشی از این پروژه‌ها یاد کرد و گفت: ایجاد و توسعه فضاهای آموزش علوم پزشکی در مناطق محروم به ویژه در استان هرمزگان می‌تواند نقش بسیار مهمی در ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی در این مناطق داشته باشد.

فرشیدی با بیان اینکه ۱۵ پروژه بهداشتی در استان هرمزگان امروز به صورت همزمان افتتاح می‌شود، گفت: بندرعباس و اسکله‌های هرمزگان، مبدا ورود ۶۰ درصد از مواد غذایی کشور است که تأمین دستگاه LC-MS-MS آزمایشگاه مواد غذایی به منظور سنجش باقی مانده سموم انجام شد و این دستگاه امروز به بهره برداری رسید.

به گفته وی، دو پروژه بیمارستانی با ظرفیت ۵۳۱ و ۲۶۰ تخت در استان هرمزگان در حال ساخت است و در دولت مردمی پیشرفت این پروژه در حد مناسبی بوده که امیدوار بودیم تا سال آینده تکمیل و افتتاح شوند.