شناسهٔ خبر: 67284833 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان خبر داد؛

آشپزان دانشگاه علوم پزشکی آبادان در دسته برترین‌ها قرار گرفتند

تیم اداره‌ی تغذیه‌ی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آبادان در مسابقات نهایی جشنواره‌ی دست پخت در جایگاه ششم این رقابت‌ها قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا از آبادان یدالله طاهری با اعلام این خبر گفت در رقابت ببین ادارات تغذیه دانشگاه ‌های علوم پزشکی کشور، آبادان نخست به جایگاه اول این مسابقات در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه ۴ رسید و راهی مرحله‌ی نهایی شد.

Untitled116_20240620161521.png

مدیر دانشجویی در معرفی اعضای این گروه بیان کرد، افشین کریمی مسئول اداره تغذیه معاونت به همراه سرآشپز رحیم حسن اصل، آشپز مصطفی محمدی و کمک‌آشپز حسین هلالی به مرحله‌ی نهایی مسابقات رفتند و مقام ششم را از آن خود کرد.

Untitled116_20240620161538.png

اختتامیه‌ی این مسابقات خرداد ماه سال جاری به میزبانی تهران برگزار شد و ۱۵ دانشگاه در این جشنواره با هم به رقابت پرداختند.

نظر شما