شناسهٔ خبر: 67241482 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

/مطالبه‌گری از رئیس جمهور آینده/

رئیس‌جمهور مدیران زبده و شایسته برای دانشگاه‌ها انتخاب کند

مائده شاه‌نظری

یک استاد روابط بین‌الملل دانشگاه گفت: افزایش حقوق اعضاء هیئت علمی، برگزیدن مدیران شایسته و تساهل با اساتید و دانشجویان بخشی از مطالبات اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌هاست.

صاحب‌خبر -

علی امیدی در گفت‌وگو با ایسنا و با اشاره به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری به بیان مطالبات جامعه دانشگاهی از رئیس‌جمهور آینده پرداخت و اظهار کرد: در مورد دانشگاه می‌توان از سه دسته مطالبات صنفی، فرهنگی و مدیریتی از رئیس‌جمهور آینده نام برد؛ از نظر صنفی، ممکن است که حقوق اعضاء هیئت علمی و دانشگاهیان از برخی اقشار جامعه بیشتر باشد اما این حقوق پاسخگوی نیازها و تورم نیست ولازم است که پرداختی‌ها به اعضاء هیئت علمی توسط دولت جبران شود.

امیدی خاطرنشان کرد: البته ما توقع نداریم که حقوقی هم‌سطح حقوق اعضاء هیئت علمی دانشگاه‌های کشورهای پیشرفته به ما پرداخت شود اما در حد امرار معاش حقوق بالاتری را مطالبه می‌کنیم. متاسفانه اعضاء هیئت علمی جدیدتر برای تامین نیازهای  خود چون مسکن و خودرو مشکل دارند.  

او در مورد مطالبات مدیریتی در دانشگاه‌ها با ذکر این نکته که این مطالبات به این معنی نیست که مسئولان فعلی دارای ضعف هستند، افزود: از رئیس‌جمهور آینده توقع داریم که وزیر آموزش عالی، معاونان و رؤسای دانشگاه‌ها را از میان افراد زبده، پخته و شایسته انتخاب کند. این مسئله را به عنوان یک مطالبۀ کلی مطرح می‌کنم. انتظار می‌رود که اقدامات و سیاست‌گذاری‌های این مدیران، برای ارتقاء هیئت علمی و ایجاد محیط دلپذیر برای دانشگاهیان در سراسر کشور، مفید باشد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان اینکه از نظر فرهنگی نیز لازم است که در همه دانشگاه‌ها تساهل و تسامح در حد تحمل نظرات مختلف و تشکل‌های مخالف وجود داشته باشد، اظهار کرد: حداقل‌ در محیط دانشگاه، دانشجویان و دانشگاهیان حقوق مسلم خود چون آزادی تشکل و آزادی بیان را داشته باشند. اکنون یکنواختی و بی‌انگیزگی سیاسی و فرهنگی، دانشگاه‌ها را فرا گرفته و امیدواریم که دولت آینده بتواند در محیط دانشگاه، وضعیت پویا ایجاد کنند  و این فضا را به سراسر دانشگاه‌ها تعمیم دهد.

امیدی با تأکید بر اینکه بین فعالیت سیاسی و فعالیت امنیتی تمایز زیادی وجود دارد، اضافه کرد: لازم است که با اساتید و دانشجویانی که فقط به خاطر اقداماتِ در چارچوب آزادی بیان، به فعالیت سیاسی پرداختند، با تساهل برخورد شود.

انتهای پیام

نظر شما