شناسهٔ خبر: 67218086 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نکاتی برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در تهیه نذورات

به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان هنگام انجام نذورات در عید قربان توصیه می‌شود دام زنده از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود.

صاحب‌خبر -

دکتر پژمان بختیاری‌نیا با تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: با توجه به انجام نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت است و نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت مهم است.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، وی افزود: به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به عموم مردم توصیه می‌شود دام زنده را از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند. 

بختیاری‌نیا گفت: به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید. گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای ۴ درجه یخچال نگهداری شود.

وی افزود: هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنید و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کنید. 

انتهای پیام 

نظر شما