شناسهٔ خبر: 67199259 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

کمک نیروهای مسلح به دولت برای اشتغال‌پذیری جوانان - اکونیوز

اقتصاد ایران: تهران- ایرنا- معاون فرهنگی قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح از کمک نیروهای مسلح به دولت برای اشتغال‌پذیری جوانان خبر داد و گفت: قرارگاه برای سال ۱۴۰۳ برنامه‌های متعددی را در زمینه ترویج و توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی جوانان پیش‌بینی کرده و در حال اجرا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی سرباز ماهر، سردار حسین آقامرادی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ترویج فرهنگ مهارت آموزی در طول خدمت و اشتغال جوانان سرباز بعد از پایان خدمت است، افزود: قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح با همکاری سازمان‌های نیروهای مسلح و بخشی از دستگاه‌های اجرایی کشور در حال اجرای دوره های مهارت آموزی سربازان وظیفه است تا از این طریق ضمن موثرتر کردن خدمت جوانان در طول دوران سربازی، زمینه اشتغال بعد از خدمت سربازی جوانان عزیز را به صورت پایدار فراهم کند.

وی با اشاره به تدابیر و فرمایشان فرمانده معظم کل قوا مبنی بر ضرورت ماهر شدن جوانان سرباز در طول خدمت گفت: طی هفت سال گذشته بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از سربازان وظیفه در دوره های مهارت عمومی و تخصصی شرکت کرده و امروز زمینه برای اشتغال پس از خدمت این عزیزان بسیار فراهم تر از گذشته شده است.

سردار آقامرادی ادامه داد: یکی از اهداف قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح به دنبال فرهنگ سازی و ترویج حداکثری در جهت نهادینه سازی امر مهم مهارت آموزی در نیروهای مسلح و کشور است تا با بسیج تمام منابع و پای کار آوردن تمامی ظرفیت های آموزش مهارتی نیروهای مسلح و دستگاههای ذی ربط دولتی و بخش خصوصی، کلیه کارکنان وظیفه را تحت پوشش مهارت های عمومی پنجگانه و مهارت تخصصی قرار دهد.

وی اضافه کرد: مناطق مختلف کشور دارای ظرفیت‌های عظیمی در حوزه های کشاورزی، صنعتی، خدماتی و فرهنگی است که می تواند برای کسب مهارت های لازم از سوی سربازان وظیفه متناسب با بوم منطقه به کار گرفته شود.

آقامرادی در پایان نقش رسانه های دیداری، شنیداری و نوشتاری را در تحقق این برنامه ها بسیار موثر خوانده و از همه آن ها برای کمک به قرارگاه در این امر دعوت به عمل آورد.

نظر شما