محمد فتاحی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۳۶ اکیپ ثابت و سیار نظارتی روز عید قربان وظیفه بازرسی بهداشتی و نظارت بر ذبح شرعی دامهای قربانی را برعهده دارند. این اکیپها متشکل از ۶۳ دکتر دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی هستند، افزود: این افراد کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دامها در روز عید قربان را از ساعت ۶ صبح الی ۱۴ برعهده دارند.
وی گفت: به منظور جلوگیری از انتشار بیماریهای مشترک و خطرناک بین انسان و دام از جمله تب خونریزیدهنده کریمه کنگو و تب مالت، باید ذبح دامها در این مراکز و تحت نظر بازرسان شرعی و بهداشتی اداره کل انجام شود.
فتاحی از مردم خواست که از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه به شدت خودداری کنند و افزود: بر اساس هماهنگیهای انجام شده، تمام کشتارگاههای دام در سطح استان در روز عید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ فعال و آماده ذبح دامهای قربانی خیرین به صورت رایگان هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی افزود: با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام، توصیه کرد: قبل از مصرف، گوشت دامهای قربانی به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
به گفته وی، مردم میتوانند در صورت نیاز با شماره تلفن ۱۵۱۲(سامانه اطلاع رسانی و پاسخگویی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی) یا شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستانها تماس گرفته و هرگونه گزارش و درخواست را از این طریق اعلام کنند.
انتهای پیام
نظر شما