شناسهٔ خبر: 67107531 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری | لینک خبر

تولید محصول دانش‌بنیان کامبوچا در پایلوت پلنت دانشگاه کارولینای شمالی توسط شرکت بیگ‌بوچا مستقر در مرکز رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

شرکت بیگ‌بوچا مستقر در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق به تولید و عرضه محصولی دانش‌بنیان با نام کامبوچا شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، مهندس سیما طاهری، دانشجوی مقطع دکتری رشته میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در فرصت مطالعاتی موفق شد محصول کامبوچا را تحت نام Persian Style Kombucha (SIMBUCHA) با همکاری پروفسور جان شپارد، متخصص فرایندهای زیستی و سباستین وولفروم، متخصص نوشیدنی‌های تخمیری در پایلوت پلنت دانشکده علوم غذا، فرآیندهای زیستی و تغذیه‌ای را به مرحله تولید برساند.

طاهری تحت نظر و راهنمایی مرتضی خمیری، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، طی دو سال تحقیقات علمی اختصاصی روی باکتری‌ها و مخمرهای پروبیوتیک کامبوچا، به فرمولاسیون بهینه‌ای دست یافت که علاوه بر حفظ خواص پروبیوتیکی برای مصرف کننده جذاب و دلپذیر است.

گفتنی است محصول بیگ‌بوچا به عنوان نوعی نوشیدنی تخمیری گازدار که علاوه بر دارا بودن میلیاردها باکتری و مخمر پروبیوتیک به تنظیم تعادل میکروبی روده بزرگ و بهبود بیماری‌های گوارشی، سنگ کلیه کبد چرب و ... کمک می‌کند پیشتر توسط مهندس طاهری در مرکز رشد واحدهای فناور تولید و عرضه شده بود.

شرکت بیگ‌بوچا از سال ۱۳۹۹ در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان مستقر بوده و رسالت خود را بر گسترش علمی محصولات تخمیری و پروبیوتیک دانش بنیان قرار داده است.

نظر شما