برترینها: این روزها فضای مجازی در تسخیر یک همستر است. البته فضای حقیقی هم وضعیت بهتری ندارد. در مترو، اتوبوس، پیادهرو، صف نانوایی، محل کار و... عدهای با جدیت در حال ضربه زدن به شکم یک همستر در فضای چند اینچی موبایل خود هستند.
«همستر کامبت» از فروردین امسال معرفی شد و به مرور کاربرانی را جذب کرد تا اینکه سرانجام به واسطه تجربه نقد کردن سکههای «نات کوین» در صرافیها، این بازی هم به یکباره سر و صدای زیادی به پا کرد.
همستر کامبت یک بازی تلگرامی است که کاربر در آن میتواند فقط با ضربهزدن ساده روی صفحه گوشی خود سکههای مجازی کسب کند.
حالا وب سایت فرارو اینفوگرافی تحت عنوان مردم کدام استانها بیشتر به دنبال همستر کوین بودند؟ را منتشر کرده است.
اما کدام استانها بیشتر به دنبال همستر بودند؟
استان کرمانشاه، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی به ترتیب در صدر شرکت کنندگان در «همستر کامبت» هستند.
سکههایی که صرفا، احتمال میرود که بتوان آنها را به پول واقعی تبدیل کرد چون قیمت همستر کامبت تا زمانی که این پروژه در صرافیها تعریف نشود، مشخص نخواهد بود و حتی معلوم نیست این بازی هم به سرانجام خوش «نات کوین» برسد یا نه.
دکتر محمد رحیمی ، جامعهشناس و استاد دانشگاه در این خصوص گفته است:
* علت اینکه در روزهای اخیر موج گستردهای از مردم به سمت بازی همستر کامبت میروند و آن را تبلیغ میکنند این است که ما نه در حوزه رسانه و نه در حوزه درآمدزایی، دانش لازم را فرانگرفتهایم و به راحتی فریب تبلیغات رسانهای را میخوریم. نمونهای از این عدم آگاهی کافی را درمورد بورس و ارز دیجیتال دیدیم.
* زمانی که فرد ترس از دست دادنِ فرصت سودآوری و جاماندن از بقیه را دارد، منطق و تحلیل خود را کنار گذاشته و در مواقع حساس، به صورت تودهای عمل کرده و فقط با روند بازار پیش میروند.
* پولدار شدن به هر قیمتی، اگر موجب درآمدزایی نشود، باعث بروز ناهنجاریهای روانی و اجتماعی در افراد میشود.