شناسهٔ خبر: 67041697 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

سورپرایز سایپا برای صاحبان خودروهای فرسوده | با 189 میلیون خودروتان را نونوار کنید

خودروسازی سایپا از جدیدترین طرح واگذاری محصولات خود به دارندگان خودروهای فرسوده رونمایی کرد.

صاحب‌خبر -

خودروسازی سایپا از جدیدترین طرح واگذاری محصولات خود به دارندگان خودروهای فرسوده رونمایی کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، اطلس G، شاهین با گیربکس اتوماتیک و کوییک GXR -L سه خودرویی هستند که سایپایی‌ها از سبد محصولاتی خود در دسترس صاحبان خودروهای فرسوده قرار می‌دهند.

براساس اعلام نارنجی‌های جاده مخصوص این خودروساز بهمن سال گذشته طی دو بخشنامه واگذاری برخی محصولات خود را به متقاضیانی که خودروی در اختیار آنها فرسوده است، اطلاع رسانی کرد.

حال صاحبان حودروهای اسقاطی که در این طرح های فروش پیش ثبت نام انجام داده و حائز شرایط بودند می توانند از میان سه محصول اعلام سایپا دست به انتخاب زده و پیش خرید خود را نهایی کنند. البته خودروسازی سایپا برای متقاضیان واجد شرایط پیامک ارسال می کند و مشتریان بعد از دریافت پیامک می توانند به سایت فروش این خودروسازی مراجعه کنند.

متقاضیان اطلس G برای در اختیار گرفتن این خودرو باید مبلغ ۲۰۵ میلیون تومان به حساب نا نجی های جاده مخصوص واریز کنند.

شاهین با گیربکس اتوماتیک نیز با پیش پرداختی حدود ۳۲۴ میلیون تومان در دسترس مشتریان واجد شرایط قرار دارد. کوییک GXR-L با رینگ آلومینیومی و ترمز ESC با پیش پرداخت ۱۸۹ میلیون تومانی در این طرح فروش حاضر است.

خودروسازی سایپا قول داده خودروهای یاد شده را در هفته چهارم مهر سال جاری برای متقاضیان فاکتور کند.

البته خریداران فراموش نکنند الباقی قیمت حودرو به قیمت روز محاسبه و پیش از واگذاری خودرو از خریداران اخذ می شود.

سایپایی ها اطلاع بیشتری مانند رنگ محصولات واگذاری خود منتشر نکرده اند؛ به نظر می رسد با نزدیک شدن به موعد تحویل خودروها از رنگ های در دسترس رونمایی خواهد شد. واگذاری محصولات سایپا به دارندگان خودروهای فرسوده در حالی اتفاق می افتد که معضل خودروهای فرسوده هر روز جدی تر از قبل می شود.

خودروهای فرسوده یکی از عوامل اصلی ناترازی بنزین در کشور محسوب می شود. سیاست گذار به دنبال این است تا به نوعی با اجرای طرح های جایگزین از سوی خودروسازان این مساله را حل کند.

اما خودروسازان از یک طرف بنیه مالی کافی برای رشد تیراژ تولید ندارند و از طرف دیگر با توجه به اینکه اکثر دارندگان خودروهای فرسوده از اقشار ضعیف جامعه هستند؛ امکان خرید خودرو حتی به قیمت کارخانه برای آنها وجود ندارد.

سیاست گذار هم در این میان نمی تواند نه کمکی به طرف عرضه کند نه کمکی به طرف تقاضا. بنابراین شاهد هستیم که گره از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هر روز کورتر از قبل می شود.

منبع : اقتصادنیوز

 

نظر شما