شناسهٔ خبر: 66993154 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

مخبر : از مهمترین ویژگی های امام خمینی تحول خواهی ایشان بود/ مقاومت در غزه یادگار امام است

مدیر قوه مجریه و سرپرست ریاست جمهوری اسلامی گفت : از مهمترین ویژگی های حضرت امام خمینی (ره) تحول خواهی ایشان بود .

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین سخنرانی محمد مخبر مدیر قوه مجریه و معاون اول شهید آیت الله رئیسی در مراسم بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی یکشنبه شب مطابق با ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ مقارن با شب سالگرد ارتحال امام عظیم الشأن، بعد از نماز مغرب و عشا در حرم مطهر ایشان بعد از نماز مغرب و عشا که با حضور جمع کثیری از خانواده معظم شهدا روحانیون اقشار مختلف مردم وفادار به انقلاب اسلامی و دوستدار امام و رهبری همراه است آغاز شد.

مخبر درباره ویژگی های شاخص حضرت امام گفت : اولین مشخصه حضرت امام باور و اعتماد به خدا بود، ایشان به وعده های الهی اعتقاد داشت ، امام به معارف اسلامی قرآن و احادیث مسلط بود.

وی افزود: امام به وعده های خدا اعتماد داشت و به وعده های الهی هم رسید .

سرپرست ریاست جمهوری گفت : امام در هر حرکتی که ورود کرد مقتدرانه وهوشمندانه وارد آن شده است .

مخبر: مقاومت امروز در غزه، یادگار امام خمینی (ره) است

سرپرست ریاست جمهوری افزود:جریان مقاومت، فرهنگ مقاومت و مکتب مقاومت یادگار حضرت امام است و پیش از ایشان، هیچ بحثی از این موارد نبوده است.

وی ادامه داد: مقاومت و جریان آن در فلسطین از زمانی شکل گرفت که امام (ره)، موضوع فلسطین را مساله اول جهان اسلام اعلام کرد.

مخبر گفت : امروز همان جریان، مساله فلسطین را به مساله اول دنیا بدل کرده است.

سرپرست ریاست جمهوری افزود: امام، فقیه، فیلسوف، متکلم، عارف و سیاستمدار بود اما ویژگی‌هایی در امام بود که این ویژگی‌ها امام را نه تنها در ذهن و اندیشه جهان اسلام بلکه در جهان استضعاف نمونه و بارز کرد.

 امام فوق العاده اهل مشورت بود

وی بابیان اینکه  امام فوق العاده زمان شناس بود اظهار داشت: امام در تصمیمات و حرکتش ترس نمی دیدو امام ذاتا روحیه نترسی داشت.امام نمی توانست با ظالم بسازد. امام نمی توانست ظلم رضا شاهی و محمد رضا شاهی را تحمل کند.

مخبر گفت : امام به مستضعفان عشق داشت. در ابتدای انقلاب همه آمده بودند؛ همه زیر پرچم امام بودند، اما آن کسانی که عاشق امام بودند مستضعفین بودند.

سرپرست ریاست جمهوری ادامه داد : روزی که امام نابودی شوروی سابق را پیش بینی کرد، هیچکس باور نمی کرد .امام پیش بینی کرده بود که چه به سر صدام می آید؛ همان هم شد. روزی که آمریکایی ها صدام را از سوراخی بیرون کشیدند، در ذهنم متبلور شد که امام چه گفته بود و چه شد. کشورهایی به صدام همه چیز دادند و امام فرمود که اینها خودشان گرفتار صدام می شوند.

مخبر ادامه داد: الان در رادیو یک سخنرانی از حضرت امام پخش می کرد که می فرموند باید دانشگاه ها متحول شود، اقتصادمان متحول شود، فرهنگ مان متحول شود ، همه ابعاد کشور را می فرمود که باید متحول شود.نه تنها در وقتی که رهبر انقلاب بود بلکه پیش از انقلاب هم تمام ساحت های اولیا را در امام می بینیم؛ امام، امام تحول بود.

امام دشمن شناس بود خیلی خوب تشخیص می داد 

سرپرست دولت تصریح کرد: هیچ دشمنی نتوانست امام را فریب دهد .این را خودش فرمود. می گفتند می خواست دشمن من را فریب دهد این در حالی بود که برخی بزرگان کشور یا دانشمندانی که درگیر مسائل معارفی بودند فریب خوردند. امام گوشه نجف نشسته بود این دانشمندان با او عجین بودند، اما آنها متوجه نشدند که دشمنان دارند فریب کاری می کنند، اما امام متوجه شدند.

مخبر : از مهمترین ویژگی های حضرت امام خمینی تحول خواهی ایشان بود

سید روح الله مصطفوی ملقب به امام خمینی (ره) (متولد ۱۲۸۱- رحلت ۱۳۶۸ ه.ش.) فقیه، عارف، فیلسوف، مرجع تقلید، رهبر انقلاب اسلامی ایران و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بودند. ایشان به اصل ولایت فقیه در جامعه اسلامی و در زمان غیبت امام معصوم(ع) اعتقاد داشتند و بنا براین اصل مبارزه با ظلم و تلاش برای برپایی نظام جمهوری اسلامی با حاکمیت ولی فقیه را از تکالیف مهم مسلمانان می دانستند.

مخبر : از مهمترین ویژگی های حضرت امام خمینی تحول خواهی ایشان بود

از ایشان بیش از چهل عنوان کتاب و هزاران سند مکتوب و غیر مکتوب (تالیفات - تقریرات) در زمینه های مختلف فقهی، اخلاقی، عرفانی، سیاسی و ... ، مجموعه اشعار و تقریرات درس های ایشان که توسط شاگردانش گردآوری شده اند، به یادگار باقی مانده است.

رحلت امام خمینی

سیزدهم خرداد، بیماری قلبی امام خمینی حاد شد و با آمادگی تیم پزشکی موقتاً ضربان قلب و تنفس آغاز به کار کرد؛ اما ایشان بی هوش بود، و بعد از ظهر تنها برای لحظاتی ایشان به هوش آمد؛ اما سرانجام در ساعت ۲۳: ۲۲ دقیقه شب، قلب ایشان از حرکت باز ایستاد و روح ملکوتی ایشان به لقا الله پیوست.

خبر رحلت امام خمینی بی درنگ در صدر خبرهای جهان قرار گرفت و بازتاب گسترده ای در منطقه و جهان داشت و مسلمانان زیادی در جهان، اعم از شیعه و سنی، اقدام به برپایی مجالس سوگواری کردند. رهبران، مقامات، شخصیت ها، سازمان ها و گروه های جهانی نیز با حضور یا فرستادن پیام، درگذشت امام خمینی را تسلیت گفتند.

مراسم های بزرگداشت امام خمینی ره

ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) در بیانیه‌ای برنامه‌های این ستاد را به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) و کمیته‌های مختلف آن ضمن آمادگی برای برگزاری با شکوه این گردهمایی عظیم سالانه در حرم مطهر آن حضرت از عموم مردم شریف و قدرشناس و اقشار مختلف ملت برای حضور و مشارکت در این همایش سالانه بزرگ و معنوی دعوت نموده و مقدم یکایک زائران عزیر امام راحل را در مراسم ١٤ خرداد در حرم مطهر آن حضرت که به شرح زیر برگزار خواهد شد گرامی می‌دارد:

دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳، شروع مراسم ساعت ۸ صبح در حرم مطهر امام خمینی، تلاوت قرآن مجید، مدیحه سرایی مداحان اهل بیت (ع)، خیرمقدم و سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی، یادگار گرامی حضرت امام و سپس همه شیفتگان و زائران مرقد مطهر حضرت امام خمینی به سخنان مهم رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای(مد ظله) گوش جان می سپارند.

حضور بیش از ۳۵۰ میهمان خارجی از حدود ۵۰ کشور جهان

این در حالی است که معاون بین الملل موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) گفت: برنامه ریزی جهت حضور بیش از ۳۵۰ میهمان خارجی از حدود ۵۰ کشور جهان با همکاری نمایندگی های سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و دیگر سازمان ها و دستگاه های مرتبط و حضور آن ها در چندین روز قبل از ۱۴خرداد و شرکت در مراسم سالگرد ارتحال امام راحل انجام پذیرفته است.

محمدرضا عبداللهی فرد یکشنبه درباره فعالیت های انجام پذیرفته در سی و پنجمین سالگرد بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) افزود: برگزاری اجلاس بین المللی غزه،مظلوم مقاوم در حمایت از مردم شریف ،شجاع و قهرمان فلسطین و انزجار از نسل کشی صهیونیسم با حضور نمایندگان کشورهای مختلف در روز ۱۲خرداد در سالن همایش های بین المللی صدا و سیما و همچنین شرکت در نشست های تخصصی و بازدید از مراکز فرهنگی، علمی، دفاعی و حضور در رویداد ۱۴ خرداد در حرم مطهر از برنامه های صورت گرفته در این ایام است.

نظر شما