شناسهٔ خبر: 66869936 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

۲۳۴ امین روز حمله ارتش اشغالگر به غزه

جنایت هولناک صهیونیست‌ها در رفح با ۱۹۰ شهید و زخمی

مدیر دفتر اطلاع رسانی در نوار غزه گفت: ارتش اشغالگر صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۰ مرکز اسکان آوارگان فلسطینی را در رفح بمباران کرد که طی آن بیش از ۱۹۰ فلسطینی شهید یا زخمی شدند.

صاحب‌خبر -

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در سرزمین های فلسطین اعلام کرد که ارتش اسرائیل با بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح، ساکنان این اردوگاه را زنده زنده سوزاند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11158121"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11158121?width=600&height=350"></script></div>

شمار شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در حمله هوایی به چادر‌های آوارگان فلسطینی و خانه‌های مسکونی در اردوگاه "البرکسات" در شمال غرب رفح به ۴۰ نفر افزایش یافت.

در این جنایت ده‌ها فلسطینی زخمی شدند که بیشتر آنها زن و کودک هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156507"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156507?width=600&height=350"></script></div>

"اسماعیل الثوابته" مدیر دفتر اطلاع رسانی در نوار غزه در نشست خبری در بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح گفت: ارتش اشغالگر صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۱۰ مرکز اسکان آوارگان فلسطینی را در رفح بمباران کرده که طی آن بیش از ۱۹۰ فلسطینی شهید یا زخمی شدند.

وی افزود: ارتش رژیم صهیونیستی در تازه‌ترین جنایت خود، چادر‌ها و مراکز اسکان آوارگان را در اردوگاه "البرکسات" در شمال غرب رفح با هفت موشک بمباران کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156508"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156508?width=600&height=350"></script></div>

الثوابته تصریح کرد: این قتل عام پیامی به جامعه جهانی است که نسل کشی علیه آوارگان همچنان ادامه دارد. ما از جامعه جهانی می خواهیم برای توقف جنگ نسل کشی که جان غیرنظامیان بیشتری را می گیرد، رژیم اشغالگر را تحت فشار قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: ما خواستار بازگشایی گذرگاه رفح هستیم تا بیماران و مجروحان برای مداوا به خارج از غزه سفر کنند. ما خواهان ورود سوخت برای نجات بیمارستان ها و مراکز بهداشتی باقی مانده در نوار غزه هستیم.

سازمان امداد و نجات نوار غزه هم اعلام کرد بر اثر جنایت صهیونیست ها در اردوگاه البرکسات رفح افراد زیادی دچار قطع عضو یا سوختگی شدید شدند و زنان و کودکان زیادی به شهادت رسیدند.

 

گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل: ساکنان رفح زنده زنده سوزانده شدند
به گزارش کانال تلگرامی شبکه الجزیره، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در سرزمین های فلسطین اعلام کرد که ارتش اسرائیل با بمباران اردوگاه آوارگان فلسطینی در رفح، ساکنان این اردوگاه را زنده زنده سوزاند.

 

تصاویر هولناک پیکرهای شهدا در بیمارستان شهدای الاقصی
شبکه خبری قدس تصاویری از انباشته شدن پیکرهای شهدا را در بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه پخش کرد که بیشتر آنها کودکان و نوجوانان هستند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156511"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156511?width=600&height=350"></script></div>

 

تصاویر تکان دهنده از کودک شهید در اردوگاه رفح
شبکه خبری قدس تصاویری هولناک و بسیار تکان دهنده از کودک شهید فلسطینی پخش کرد که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در شمال غرب رفح از ناحیه سر هدف قرار گرفته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156509"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156509?width=600&height=350"></script></div>
 تصاویر کودک سوخته در حملات هوایی به اردوگاه آوارگان در رفح
خبرگزاری شهاب تصاویری از یک کودک سوخته در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به اردوگاه آوارگان در رفح در جنوب نوار غزه پخش کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156510"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156510?width=600&height=350"></script></div>
 
جنایت جدید رژیم صهیونیستی در حمله به اردوگاه آنروا 
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد شمار شهدای جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به اردوگاهی در شمال غرب رفح در جنوب نوار غزه به ۳۰ نفر افزایش یافت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
<div id="video-display-embed-code_11156709"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4244535/11156709?width=600&height=350"></script></div>
رژیم صهیونیستی از دسترسی خودرو‌های امدادی و نیرو‌های هلال احمر به این اردوگاه برای کمک به مجروحان جلوگیری می‌کند. این دفتر تأکید کرد که رژیم صهیونیستی در حمله به این اردوگاه از هفت موشک استفاده کرده است.
سازمان اورژانس رفح با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: بر خلاف ادعای رژیم صهیونیستی که رفح را منطقه‌ای امن اعلام کرده است، ده‌ها نفر در حمله هوایی به چادر‌های آوارگان در اردوگاهی در شمال غرب رفح شهید و مجروح شدند. منطقه مورد هدف دشمن اسرائیلی در رفح، منطقه انسانی است و فلسطینی‌ها قبلا مجبور به مهاجرت به آنجا شده بودند.

این سازمان افزود: کشتار جدید صهیونیست‌ها همه ادعا‌های آنها را مبنی بر وجود مناطق امن در رفح بی اعتبار می‌کند. قتل عام غیرنظامیان آواره نشان دهنده اصرار رژیم صهیونیستی بر ادامه عملیات کشتار و تخریب در رفح است.

این بیانیه می‌افزاید: دشمن تمام قطعنامه‌های بین المللی در مورد لزوم توقف عملیات نظامی در رفح و حمله نکردن به غیرنظامیان را نقض می‌کند. بی توجهی به اجرای تصمیمات دیوان بین المللی دادگستری چراغ سبزی برای رژیم اشغالگر برای کشتار و ویرانی بیشتر در رفح است. ما مجدداً از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم سخت تلاش کند تا دشمن را مجبور به تبعیت از تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری کند و به صدور بیانیه‌ها اکتفا نکند.
 
 
ادعای رژیم صهیونیستی: حمله به اردوگاه رفح مطابق با قوانین بین المللی انجام شد
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: حمله به رفح مطابق با قوانین بین‌المللی و با استفاده از سلاح‌های دقیق و با استناد به گزارش‌های اطلاعاتی علیه افراد مسلح انجام شد.
جنایت هولناک صهیونیست‌ها در رفح با ۱۹۰ شهید و زخمی جنایت هولناک صهیونیست‌ها در رفح با ۱۹۰ شهید و زخمی جنایت هولناک صهیونیست‌ها در رفح با ۱۹۰ شهید و زخمی جنایت هولناک صهیونیست‌ها در رفح با ۱۹۰ شهید و زخمی