شناسهٔ خبر: 66861238 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تحصیل ۸ هزار و ۹۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در خراسان رضوی

۸ هزار و ۹۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در خراسان رضوی تحصیل می کنند.

صاحب‌خبر -

 تحصیل ۸هزار و ۹۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: رتبه اول کشوری در پوشش تحصیلی دانش آموزان با نیاز‌های ویژه (پوشش ۱۰ درصد از جمعیت دانش آموزان با نیاز‌های ویژه کشور)، ارزیابی بیش از ۱۶۰ هزار نوآموز در طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در سال ۱۴۰۲ با دارا بودن بیشترین آمار سنجش در کشور از جمله افتخارات آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی است.

جواد روحانی توسعه فضای آموزشی استاندارد به میزان ۷۰ کلاس درس و افزایش ۳۲۰۰ مترمربع در استان را از اقدامات جدید این حوزه دانست و افزود: افتتاح ۳ کلاس درس تربیت بدنی در راستای توسعه فضا‌های ورزشی و توجه به ساحت تعلیم و تربیت زیستی و بدنی برای اولین بار در خراسان رضوی و تاسیس ۳ اتاق چندحسی ویژه دانش آموزان طیف اوتیسم و چند معلولیتی در سال ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در راستای کیفیت بخشی به آموزش دانش آموزان با نیاز‌های ویژه از دیگر اقدامات است.

روحانی گفت: میزبان بیش از ۲۵۰۰ دانش آموز و همکار در مسابقات فرهنگی هنری، ورزشی کشور در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و همچنین کسب ۱۶۰ مقام کشوری توسط دانش آموزان و همکاران در مسابقات فرهنگی هنری، ورزشی و جشنواره‌های علمی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را داشتیم.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی افزود: برگزاری اولین اردوی دانش آموزان با نیاز‌های ویژه زیارت اولی استان و کشور با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی از اقدامات مهم دیگر ما برای دانش آموزان با نیاز‌های ویژه از سراسر کشور بود.

وی گفت: ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی و چشم پزشکی به بیش از ۲۰۰۰ دانش‌آموز با نیاز ویژه با همکاری بنیاد خیریه نوآوران سلامت شمال شرق کشور برای اولین بار در استان از خدمت رسانی‌های حوزه آموزش و پرورش استثنایی است.

روحانی افزود: استاندارد سازی فضا‌های آموزشی برای دانش آموزان با نیاز‌های خاص از مهمترین چالش‌های ما محسوب می‌شود البته توسعه ۱۲ درصدی رشته‌های مهارتی در هنرستان‌های کاردانش خاص استان با اولویت مناطق محروم و کم‌برخوردار و جذب ۷۰ نیروی توانبخشی کاردرمان و گفتار درمان در رسته مربی امور آموزشی معلولین بعد از گذشت دو دهه در استان از جمله مسائلی است که در آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی رقم خورده است.

وی با اشاره به ایجاد اولین چمن مصنوعی در دبیرستان متوسطه فنی حرفه‌ای آفرینش گفت: دغدغه ما برای دانش آموزان معلول بعد از اتمام تحصیلاتشان است لذا تلاش داریم این دانش اموزان بیشتر به سمت رشته‌های مهارتی بروند تا ایجاد اشتغال، کارآفرینی و کسب درآمد داشته باشند.

 

 

 

نظر شما