شناسهٔ خبر: 66785566 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت آموزش و پرورش | لینک خبر

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی:

شهید رئیسی ایران قوی را در پرتو تعلیم و تربیت پایدار و استوار طراحی کرده بود

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با تاکید بر اینکه شهید رئیسی آموزش و پرورش را اولویت همه برنامه‌ها می دانست،گفت: شهید رئیسی ایران قوی را در پرتو تعلیم و تربیت پایدار و استوار طراحی کرده بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، احمد محمودزاده با حضور در ویژه برنامه «زمانه ساز» با موضوع شهادت آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آموزش و پرورش که از کانال شاد به صورت زنده پخش شد، با اشاره به نگاه دولت سیزدهم که مبتنی بر عدالت محوری و توجه ویژه به محرومان و توسعه زیر ساخت‌های مختلف بخصوص حوزه آموزشی است، گفت: این نگاه گام مهمی بوده که در دولت سیزدهم برداشته شده بود و باید به همه نقاط کشور و ظرفیت‌های موجود رسیدگی و توجه شود زیرا این هدف اصلی انقلاب اسلامی بوده است. شهید رئیسی با نگاه عمیقی که به شعارها و مفاهیم کلیدی انقلاب اسلامی داشتند به این مهم در تحقق برنامه‌های انقلاب پرداختند.

وی ادامه داد: توجه ویژه شهید رئیسی به گسترش عدالت آموزشی و توسعه آن بوده است. زیرا وی همواره تعلیم و تربیت را ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی می‌‌دانست که امروز جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان بر روی آن حرف‌هایی دارند. بر همین اساس بوده که آموزش و پرورش را مساله اول کشور می‌دانست و به نوعی معتقد بودند که آموزش و پرورش اولیت است نه اولویت.

به گفته محمودزاده ؛ دولت آیت الله رئیسی، دولت انقلاب، شایسته سالاری و بدون نگاه جناحی بوده است و در راستای مکتب امام راحل (ره) گام برداشته و حرکت کرده است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی به حضور پرتلاش آیت الله رئیسی در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: روحیه آقای رئیسی طوری نبوده که در اتاق بنشیند و فرمان دهند. ایشان جزو مدیرانی بوده که در میدان عمل و در کنار مردم حضور داشتند. متاسفانه امروز ما این ظرفیت عظیم و بزرگ را از دست دادیم.

وی با اشاره به ابلاغ برنامه 12 گانه رئیس جمهور شهید به وزیرآموزش و پرورش گفت: در این برنامه توجه ویژه به مناطق محروم گرفته تا توسعه نیروی انسانی و هنرستان‌ها و بسیاری از مواردی که در گذشته مغفول مانده بود. این رویکرد نشان می‌داد که این مدیر جهادی، برنامه‌ریز، دغدغه‌مند و دلسوزه بوده است .

به گفته محمودزاده؛ آیت الله رئیسی معتقد بود که جامعه موفق با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود. شهید رئیسی مدرسه را مرکز امید در جامعه می‌دانست و معتقد بود که باید معلمان تلاش کنند تا گره‌های ذهنی دانش‌آموزان باز شود.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی ادامه داد؛ آیت الله رئیسی بر اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید داشت و معتقد بودند که این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی قرار بگیرد و لازمه‌اش را اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش می‌دانست .

محمودزاده با اشاره به نگاه ویژه شهید رئیسی در خدمتگزاری به انقلاب و مردم گفت: شهید رئیسی؛ شاگرد ممتاز مکتب شهید بهشتی که برگرفته از مکتب امام راحل(ره) که سرچشمه آن نیز مکتب امام حسین(ع) بوده، فعالیت می‌کرد. وی از مکتبی درس گرفته بود که همگی شیفتگان خدمت بودند نه قدرت.

وی ادامه داد: شهید رئیسی ادامه دهنده راه سردار شهید سلیمانی بوده است و تحت زعامت رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) رشد و پرورش یافته بود .

محمودزاده با اشاره به نگاه ویژه شهید رئیسی به ایران قوی بیان کرد: رئیس جمهور شهید همیشه به ایران قوی اعتقاد داشت و ایران قوی را در پرتو تعلیم و تربیت پایدار و استوار طراحی کرده بود. به همین دلیل در جایگاه قبل از ریاست جمهوری نیز به جایگاه آموزش و پرورش و تربیت علمی نیز اعتقادی راسخ و محکم داشت .

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی با اشاره به سفرهای استانی آیت الله رئیسی به مناطق محروم بیان کرد؛ شهید رئیسی با سفر به این مناطق بر بهبود وضعیت آموزش و پرورش و تجهیز کردن آن چه از نظر سخت افزاری و چه نرم افزاری تاکید داشت . رویکردشان مبتنی بر ساخت و بروز رسانی مدارس و تامین و تقویت نیروی انسانی در راستای کیفیت بخشی بوده است زیرا رئیسی پیرو مکتبی بود که معتقد بودند آموزش و پرورش مانند سایر دستگاه‌ها نیست؛ جایگاه تولید نیروی انسانی است و سایر دستگاه‌ها از آن بهره‌مند می‌شوند.

محمودزاده تاکید کرد شهید رئیسی خودش را وقف تحقق و تسریع امور در راستای خدمتگزاری به مردم کرده بودند. خدمت به مردم از کلید واژه‌هایی بود که در تمام صحبت‌ها و سخنرانی‌های وی به عنوان یک اصل ازآن یاد می‌کرد.

به گفته محمودزاده؛ تعهد، تداوم توجه به آموزش و پرورش و ارتقای مقام و جایگاه معلمان همواره از دغدغه‌های رئیس جمهور بوده است. زیرا رئیسی با طراحی هوشمندانه به دنبال پیشرفت و ارتقای جایگاه آموزش و پرورش و رساندن آن به جایگاه واقعی بود .

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی در پایان تاکید کرد که ما جامعه فرهگیان کشور عهد می‌بندیم تا به اصول و موارد جامعی که سید شهید بر آن تاکید داشتند پایبند باشیم و این راه را تا پای جان ادامه و استمرار دهیم. بنده به عنوان یک معلم بر این عهد و پیمان با این شهید بزرگوار می‌مانم و برای تدوام و حفظ انقلاب اسلامی به صورت جهادی حضور خواهم داشت و نگاه مومنانه این سید در خصوص رشد و ارتقای آموزش و پرورش در حوزه کاری خویش جاری و ساری خواهم کرد .

نظر شما