شفقنا-مطالعهای که مرکز پژوهشهای اقتصادی الجزایر انجام داده، نشان میدهد 30 درصد غذای الجزایریها هدر رفته و «در سطل زباله» ریخته میشود همچنین 50 درصد هزینه خانوادهها صرف امور ثانویه میشود.
به گزارش شفقنا به نقل از العربی الجدید، «الهواری مبارک غبازی»، مدیر دفتر مطالعات IER، در مورد این آمار و ارقام گفت: «این عدد نشاندهنده اسراف واقعی در سایه بحران مالی و تورم شدیدی است که الجزایر با آن مواجه است، این آمار و ارقام وحشتناک است و نشاندهنده گستردگی پدیده اسراف در رفتار مصرفکنندگان الجزایری است.»
غبازی افزود: «بحرانی که الجزایر با آن مواجه است و کاهش قدرت خرید شهروندان پس از سقوط ارزش دینار، فرصت مساعدی است برای الجزایریها برای تغییر رفتار و سبک زندگی است.»
اسراف در مصرف نان
در همین ارتباط، رئیس اتحادیه ملی نانوایان الجزایر گفت: «هم اکنون نانواییها روزانه بیش از 27 میلیون نان برای مصرف داخلی تولید میکنند و بر اساس برآوردها ما درصد نان مصرف نشده و دورریز به 7.2 میلیون نان در روز میرسد که درصدی از آن به شبکههای بازاریابی مجدد و بازیافت برای دام، طیور و طیور اختصاص مییابد در حالی که درصد باقی مانده به سطل زباله ریخته میشود.»
«محمد معتوق»، کارمند و شهروند الجزایری در این باره گفت: «این پدیده قابل انکار نیست. خانوادههای الجزایری نتوانستهاند کیف پول خود را کنترل کنند و اکثریت شهروندان بیش از دستمزد روزانه خود را صرف امور ثانویه یا فراتر از نیازهای خود میکنند.»
«ریاض شعبان»، فروشنده سبزی و میوه هم اظهار داشت: «اغلب مشتریانی دارم که سبزیجات یا میوههایی را به مقدار بسیار بیشتر از نیازشان میخرند و بعداً به من اطلاع میدهند که بیشتر خریدشان راهی سطل زباله شده است!»
متن این خبر در العربی الجدید
نظر شما