شناسهٔ خبر: 66076282 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان:

دانشگاه علوم پزشکي بايد توجه بيشتري به مسائل فرهنگي و تربيتي داشته باشد

صاحب‌خبر -
دانشگاه علوم پزشکي بايد توجه بيشتري به مسائل فرهنگي و تربيتي داشته باشد
خبرگزاری آریا_دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان به لحاظ رنکینگ علمی در سطح کشور در جایگاه خوبی قرار دارد اما به لحاظ رعایت مسائل فرهنگی و تربیتی باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا از کردستان؛ علی اصغر حسینی در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه رئیس هر اداره‌ای رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر آن اداره هم است، گستره فعالیت ها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی را بسیار زیاد عنوان کرد.
وی افزود:برخی ها گمان می کنند کار ستاد امر به معروف و نهی از منکر مچگیری از ادارات است اما در واقع وظیفه این ستاد رصد معروفات و منکرات می باشد و ضمن تقدیر از معروفات انجام شده نسبت به منکرات صورت گرفته هم تذکر می دهد.
حسینی در ادامه هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد تعامل با دانشگاه علوم پزشکی کردستان در کمک به پیشبرد منویات رهبری در حوزه بهداشت و درمان استان عنوان کرد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، خاطرنشان کرد:دانشگاه علوم پزشکی کردستان به لحاظ رنکینگ علمی در سطح کشور در جایگاه خوبی قرار دارد اما به لحاظ رعایت مسائل فرهنگی و تربیتی باید توجه بیشتری به این موضوع داشته باشد.
وی افزود: البته نباید فقط نیمه خالی لیوان را دید و باید اذعان کرد که دانشگاه علوم پزشکی کردستان خدمات ارزنده ای در حوزه بهداشت و درمان انجام داده است که باید در جامعه منعکس شود و مردم در جریان آنها قرار گیرند.
بومی گزینی یک آفت بزرگ برای دانشگاه است
علی شکری مدیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر امور دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، پرورشی و پژوهشی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت:بومی گزینی یکی از آفت های بزرگ برای دانشجویان، از جمله دانشجویان کردستان و خاصتاً دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.
وی افزود:دانشگاه زمانی به معنای واقعی کلمه دانشگاه است که بومی گزینی در آن حذف شود و پذیرش دانشجو و استاد در آن بر اساس شایستگی باشد.
شکری با انتقاد از برخی رفتارهای ناهنجار در دانشگاه ها، عنوان کرد: متأسفانه استعمال دخانیات در حال تبدیل به یک اپیدمی در میان دانشجویان و دانشگاه ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.
مدیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر امور دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی، پرورشی و پژوهشی استان کردستان، مهاجرت پزشکان به خارج از کشور را یک چالش جدی برای کشور دانست و گفت: با این رویه شاید در سال های آتی مجبور شویم که دوباره از هند و بنگلادش پزشک وارد کنیم.
شکری اذعان کرد:در بخش تزریقات برخی مراکز درمانی استان کردستان مسئله تفکیک جنسیتی رعایت نمی شود و نباید از این موضوع غافل شد.
در پایان احکام اعضای جدید شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان تقدیم آنان شد.

نظر شما