شناسهٔ خبر: 65620124 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

گوشت ورقه ای با مواد صنعتی؛ طرز تهیه شابوشابو یک غذای ژاپنی! (فیلم)

در ادامه شبیه سازی این غذا با مواد صنعتی را مشاهده می کنید...

صاحب‌خبر -

عصر ایران - شابوشابو یک غذای ژاپنی شامل قطعه‌های نازک گوشت و سبزی‌های پخته شده در آب است. این غذا شبیه به سوکی‌یاکی است. در هر دو آن‌ها از قطعات باریک و تکه‌شده گوشت و سبزی‌هائی استفاده می‌شود که در سس‌های مختلف غلتانده و سرو می‌شوند ولی شابوشابو نسبت به سوکی‌یاکی بیشتر طعم‌دار و کمتر شیرین است.