شناسهٔ خبر: 65335171 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رونق گردشگری کشاورزی در مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تور‌های گردشگری در دهکده‌های گلخانه‌ای استان راه اندازی شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،سرپرست جهاد کشاورزی مازندران در جلسه برپایی نمایشگاه گل و گیاه در استان گفت: برگزاری تور‌های تفریحی توریستی با هدف مقصد گردشگری روستا‌های گلخانه‌ای مازندران در دستورکار قرار گیرد و از تجربه مناطق موفق در جذب گردشگر استفاده شود.
بابک مومنی با بیان اینکه اتحادیه‌ها و تشکل‌های کشاورزی باید نقش محوری در همه فعالیت‌های مرتبط با حوزه کاری مربوطه داشته باشند و پذیرفته نیست از قبول کردن مسؤولیت شانه خالی کنند، افزود: با توجه به فرصت‌ها و ظرفیت‌های زیادی که در حوزه گل و گیاه استان وجود دارد لازم است تشکل‌های مرتبط با این بخش جدی‌تر و محکم‌تر از گذشته پای کار باشند
او ادامه داد: به هر اندازه که بخش خصوصی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی مرتبط با حوزه کشاورزی استان پای کار باشند، انرژی و انگیزه برای خدمت‌رسانی و پیگیری رفع مشکلات و درخواست‌های آنها از طرف مسؤولان بیشتر خواهد شد.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: برگزاری تور‌های تفریحی توریستی با هدف مقصد گردشگری روستا‌های گلخانه‌ای مازندران در دستورکار قرار گیرد و از تجربه مناطق موفق در جذب گردشگر استفاده شود.
مومنی با بیان اینکه در ایجاد نظام عرضه در محصولات مختلف کشاورزی استان مشکل داریم که لازم است از حمایت‌های استانداری و سایر دستگاه‌های مربوطه برای رفع این مشکل برخوردار شویم، افزود: جشنواره‌های موضوعی با رویکرد محصولات کشاورزی که برند استان هستند در مناطق مختلف استان برگزار شود که همراه با برپایی تور‌های گردشگری باشد.
او گفت: واز یک محمودآباد، کرکاس عباس آباد، اله چال بابل، ولی آباد تنکابن و گل محمدی در ساری می‌تواند از اهداف تور‌های گردشگری و ایرانگردی باشد.
مومنی با بیان اینکه تولید باید همراه و همگام با نظام عرضه باشد و انگیزه برای تولید بیشتر شود، گفت: نمایشگاه دائمی گل و گیاه از موضوعاتی است که می‌تواند در چندین شهرستان مازندران راه اندازی شود و برای اجرای آن فرمانداران و اتحادیه‌های مربوطه باید اقدامات عملیاتی داشته باشند.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران افزود: تشکل‌های گل و گیاه برنامه عملیاتی خود را برای توسعه صادرات گل و گیاه ارایه کنند.
او با بیان اینکه گردشگری گل و گیاه در شهرستان‌های شاخص مازندران راه اندازی شود که مبتنی بر فعالیت مردم پایه باشد، اضافه کرد: در کنار ظرفیت‌های تولید و گردشگری، پرداختن به صنایع وابسته به گل و گیاه مانند اسانس یک ضرورت است و پس از آن برند سازی محصولات تولیدی استان مدنظر قرار گیرد.

نظر شما