شناسهٔ خبر: 65138991 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

رباتیک های خوردنی در ژاپن

محققانی از دانشگاه «اوزاکا» ژاپن در یک ترکیب خارق‌العاده از رباتیک و هنر آشپزی (culinary ) وارد یک مطالعه پیشرو درباره رباتیک خوردنی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

تیم تحقیقاتی دانشگاه اوزاکا تحت رهبری «یوشیهیرو ناکاتا» استاد این دانشگاه یک دوران جدید را در عرصه تعامل انسان – ربات خوردنی (HERI) آغاز کرده است.

این محققان با الهام گرفتن از مفهوم «اودوریگویی» (Odorigui) یک ربات با نیروی محرکه هوایی ( pneumatically-driven) با استفاده از ژلاتین و شکر ابداع کردند و عصاره هنر آشپزی ژاپنی را بصورت کپسول در آوردند.

اودوریگویی به مصرف غذاهای دریایی زنده اشاره دارد در حالی که جانور دریایی هنوز زنده و در حال حرکت است. برخی ماهیان و هشت‌پا از جمله حیوانات دریایی مصرفی در این سبک غذایی ژاپنی است.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

نظر شما