شناسهٔ خبر: 64940418 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

این دو قسمت بسیار خطرناک مرغ را دور بیاندازید

صاحب‌خبر -

مرغ به عنوان یکی از بهترین جایگزین‌ها برای خوردن گوشت در نظر گرفته می‌شود، چرا که به دلیل داشتن درصد چربی‌های اشباع کمتر، علاوه بر داشتن درصد اسید‌های چرب امگا ۶، مصرف مرغ به جای گوشت، ترجیح داده می‌شود، زیرا حاوی پروتئین ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است، از جمله روی، مس، آهن، ویتامین‌های گروه B و غیره.

تحقیقات نشان داده است که پوست و جگر مرغ دو قسمتی از مرغ هستند که حاوی بیشترین غلظت آنتی بیوتیک و دارو‌هایی هستند که به مرغ داده می‌شود. رنگ جگر سالم باید قهوه‌ای روشن باشد. اگر رنگ آن احتقان یا تیره یا دارای جوش است باید دور ریخته شده و مصرف نشود.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

نظر شما