شناسهٔ خبر: 64724366 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تولید ۷۵ تن گوشت شترمرغ در همدان

همدان- ایرنا- سرپرست مدیریت امور طیور و پرورش زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: هم اینک ۲۱ واحد پرورش شترمرغ با یک‌هزار و ۸۰۸ قطعه و پیش‌بینی تولید حدود ۷۵ تن گوشت در استان فعال است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، میثم پورطلوعی روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به صنعت سودده پرورش شترمرغ افزود: توسعه پرورش شترمرغ به ویژه در روستاهای استان در دستور کار است چراکه علاوه بر صرفه اقتصادی، سوددهی بیشتری نسبت به دام سبک و سنگین دارد.

وی ادامه داد: شترمرغ به عنوان بزرگترین پرنده در دنیا با محصولاتی چون تخم نطفه‌دار، گوشت، پر و چرم بسیار مورد توجه پرورش‌دهندگان طیور قرار دارد.

سرپرست مدیریت امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه این پرنده مقاومت بالایی نسبت به بیماری‌ها همچنین به تنش‌های گرمایی، سرمایی و کم‌آبی دارد افزود: از همین رو در دمای منفی ۲۰ و مثبت ۳۰ درجه سانتیگراد مقاومت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه پرورش شترمرغ یک صنعت سودآور با ضریب تبدیل سه و نیم و میانگین وزن ۸۰ کیلوگرم طی ۶ ماه است تصریح کرد: تمام اعضاء و جوارح این پرنده قابلیت فروش و ارزش افزوده دارد.

پورطلوعی به دیگر مزایای این پرنده اشاره کرد و گفت: نیاز به گردشگاه و عدم نیاز به چراگاه از مزیت‌های پرورش این پرنده به شمار می‌رود همچنین خوراک شترمرغ، علوفه و کنستانتره است به طوری که نیاز به واردات خوراک خارجی کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز شترمرغ با خواص بی‌شمار جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است به نحوی که مصرف گوشت شترمرغ در حفظ سلامت تاثیر بسزایی دارد.

سرپرست مدیریت امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: توسعه پرورش شترمرغ، سوددهی بیشتری نسبت به دام سنگین و دام سبک دارد.

نظر شما