شناسهٔ خبر: 64577767 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دیدبان ایران | لینک خبر

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: بعضی پیادروها در اروپا زنانه و مردانه شده است

صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: زمانی می گفتند اگر این ها روی کار بیایند پیاده روها را زنانه و مردانه می کنند در صورتی که این اقدام در برخی نقاط اروپا بدلیل تعرض بالای مردان وقیح به زنان عملیاتی شده و تصاویرش موجود است اما در ایران رقم نخورد است

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ محمدحسین صفار هرندی بعدازظهر پنجشنبه در آیین اختتامیه جشنواره رسانه ای ابوذر همدان افزود: ما به عنوان پیام رسان انقلابی و بسیجی باید پیام خود را به این بخش برسانیم که گاهی اوقات پیام و صدای درست به آنان رسانده نمی شود، باید به آنها بگوییم که منافع شما نیز در آرامش و پیگیری از یک نهاد پارلمانی و نه در کف خیابان و آشوب که خواست دشمنان است،دنبال می شود.

صفار هرندی با اشاره به خسارت اغتشاشات سال گذشته به کشور،گفت: گرفته شدن جان های افراد بی گناه و آسیب های مالی بخشی از این خسارات بود و خسارت بزرگ‌تر این بود که دشمنان به یکدیگر پیام می دادند اکنون وقت زدن ایران و انتقام گرفتن از آن است، چیزی که حتی برخی افراد با ضدیت نظام در شبکه های فارسی زبان خارجی خود به آن اذعان و اعتراف داشتند.

وی اظهار کرد: معتقدیم فضای این دوره از انتخابات در کشور مطبوع تر است و برای آنها که بهانه ای برای استنکاف از مشارکت سیاسی ندارند فرصت خوبی مهیا شده است، از محضر عزیزان در شورای نگهبان خواسته ایم و باز هم می خواهیم تا هرچه ممکن است بهانه ها را کم‌تر کنند، هنوز هم شورای نگهبان فرصت اقدام دارد تا در خصوص افرادی که تظلم خواهی کرده اند در ارتباط با رد یا عدم احراز خود در هیات های اجرایی و نظارت تصمیم گیری کند.

صفار هرندی گفت: برداشت ما این است که شورای نگهبان برخورد همراه تری را در زمینه صلاحیت ها داشته، البته این شورا همیشه مطابق قانون عمل کرده اما در این دوره همراهی بیشتری را در زمینه یاد شده داشته است.

وی با بیان اینکه جریان رسانه ای انقلاب اسلامی با وجود آنکه شاهد تسلط جریان رسانه ای نظام سلطه بر افکار عمومی دنیا هستیم توفیقات خوبی بدست آورده است، افزود: در فضاهای رسانه ای بین‌الملل شاهد رد پای جریان خبیث صهیونیستی هستیم که با راه‌اندازی چندصد شبکه از جمله شبکه های متعدد فارسی زبان تلاش دارند تا با دروغ پراکنی افکار عمومیِ ما و دنیا را دچار گمراهی کنند.

صهیونیست‌ها حسرت برد رسانه ای جبهه مقاومت را می‌خورند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه از حیث تکنولوژی و برخورداری از امکانات زیرساختی و لجستیکی بین رسانه های جریان انقلاب و دشمن فاصله قابل توجهی وجود دارد،افزود: با این وجود در جریانات مختلف از جمله ماجرای غزه مظلومیت و عزت و اقتدار فلسطنیان حرف اول را می زند و صهیونیست ها با وجود این همه سرمایه گذاری در حسرت برد رسانه ای طرف مقابل که همان جریان مقاومت است، هستند.

صفار هرندی ادامه داد: اگرچه ابزارهای قوی پیام رسان شاید در اختیارمان نباشد اما اگر پیام قوی باشد بدون شک این خلاء را جبران می کند.

وی در ادامه به مزین شدن نام جشنواره رسانه ای بسیج رسانه به نام ابوذر از اصحاب برجسته پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: یکی از خصوصیات ابوذر این بود که در محیطی حرف حق می زد که شنوا نداشت و برای آنکه صدایش شنیده نشود به بیابان ربذه تبعید شد اما امروز شاهدیم صدای او از فراز قرن ها عبور کرده و رساتر از هر زمان به گوش ما می رسد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه موضع ابوذرگونه ما می تواند بر محیط غیرعادلانه حاکم بر دنیا غلبه کند، گفت: ابوذر امروز نیز جریان انقلاب اسلامی و رسانه های ما هستند که در مقابل نظم غیرعادلانه ای که نظام سلطه و مستکبران رقم زده اند ایستاده اند، بدون شک اگر قدرت پیام عدالت خواهی ما رسایی لازم را داشته باشد از مرزهای تکنولوژی دشمن عبور کرده و ضمن جذب مخاطب یارگیری می کند کما اینکه این اتفاق امروز رقم خورده است.

مستکبران برخلاف ادعای آزادی بیان تحمل پیام حق را ندارند

وی با بیان اینکه ظهور و بروز فضای مجازی کار را برای رساندن پیام آسان کرده است، افزود: هرچند اگر پیامی حق و به ضرر مستکبران باشد برخلاف ادعای آزادی بیان که دارند آنرا تحمل نمی کنند، نظیر آن هم تحمل نکردن تصاویر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شبکه های اجتماعی آنان و حذف محتواهای مربوط به ایشان است.

صفارهرندی با تاکید بر تولید محتواهای رسانه ای تاثیرگذار برای اثربخشی مناسب،گفت: یکی از ویژگی های دیگر ابوذر از کلام مولای متقیان این بوده که او به باطن دنیا نگاه می کرد و ظواهر برایش مهم نبود بنابراین فعالان رسانه ای جریان انقلاب نیز باید این گونه عمل کنند و برای به ثمر نشستن کارها ضمن به بطن کار توجه کنند، تعجیل و سرعت عمل در عرصه خبر و اطلاع رسانی خوب است اما اگر این سرعت از دقت بکاهد و ما را از کشف حقیقت بازدارد، این خسارت است، اگر به ظواهر توجه و به قضاوت های سطحی بپردازیم و مشغول شویم شاید از باطن و شناخت حقیقتی که در آن نهفته است بازبمانیم.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در انجام کار فرهنگی باید طاقت و تحمل بالایی داشت چرا که استقرار یک عادت صحیح فرهنگی و جایگزینی آن با یک عادت غلط یک شبه رقم نمی خورد، افزود: اگرچه عموم جامعه دنبال دستیابی به نتایج زودرس هستند اما در محیط فرهنگی و رسانه ای باید به دوردست ها اندیشید.

صفار هرندی در ادامه به اثرات برخی اقدامات در مقوله فرهنگ اشاره کرد و گفت: رضاخان سال ۱۳۱۴ در چنین روزهایی فرمان کشف حجاب را صادر کرد که پس از نزدیک به یک قرن برخی عادات شوم و ناهنجاری ها از این اقدام نشات گرفته شده که نهالش حدود ۹۰ سال قبل کاشته شد، یا باید به راه‌اندازی مجله زن روز در دوران پهلوی اشاره کرد که تلاش می کرد تا با معرفی سبک خاصی از زندگی برای تغییر سبک زندگی زنان ایرانی بکوشد که در ادامه حاصل آن تربیت برخی زنان و مردانی شد که گریبان اعتقادات و هنجارها و ارزش های جامعه را گرفتند، ظهور انقلاب اسلامی البته این رویه را متوقف کرد اما این وضعیت به طور کامل حل نشد.

وی در ادامه با بیان اینکه پیام انقلاب اسلامی با وجود محدودیت هایی که نظام سلطه برای انتقال آن ایجاد کرد حتی در فضایی اعتقادی خارج از گفتمان ما دارای مخاطب است، افزود: امروز خیلی ها مسلمان نیستند اما مرید پیام انسان گرایانه ما شده اند و اگر بخواهند ملت و کشوری که عمیقا مستقل از قدرت های جهانی عمل می کند را نشان دهند به جمهوری اسلامی ایران اشاره می کنند.

باید مراقب دوقطبی سازی ها در ایام انتخابات بود

صفار هرندی با تاکید بر اینکه باید پیام خود را خوب و هنرمندانه و با بسته بندی مناسب عرضه و منتقل کنیم، افزود: باید مراقب دوقطبی سازی های دشمنان و افراد مغرض باشیم چرا که دوقطبی سازی فرصت ما و جامعه را برای فهم حقیقت می گیرد.

وی با بیان اینکه مغرضان و فرصت طلبان با دوقطبی سازی ها دروغ های بزرگ و شاخ و برگ دار می گویند که در ایام انتخابات بازار آن داغ می شود، مثلا زمانی می گفتند اگر این ها روی کار بیایند پیاده روها را زنانه و مردانه می کنند در صورتی که این اقدام در برخی نقاط اروپا بدلیل تعرض بالای مردان وقیح به زنان عملیاتی شده و تصاویرش موجود است اما در ایران رقم نخورد است.

ما نباید به دوقطبی سازی و پیشبرد آن کمک کنیم، مسوولیت بزرگی متوجه اهالی رسانه است که یکی از آنها نجات جامعه از افتادن به دام دروغ های بزرگ به شمار می رود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: مفروض ما این است که در انتخابات مشارکت تعیین کننده و اثرگذار باشد، در سایر نقاط دنیا مثلا انگلیس وقتی انتخابات با درصد مشارکت پایین باشد نمی شنوید که بگویند انگلیسی ها از نظام حاکم ابراز برائت کردند اما وقتی مثلا مشارکت در انتخابات کشور ما چنددرصد پایین بیاید می گویند ملت ایران از حاکمیت خود روی برگردانده اند!، بنابراین ما برای اینکه جلوی سوء استفاده دشمن را بگیریم نباید نسبت به مسوولیت خود در جلب مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای تعلل کنیم.

 

کپی لینک
کانال رسمی دیدبان ایران در تلگرام

نظر شما