شناسهٔ خبر: 64170719 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل:

نهاد خانواده محل پمپاژ عواطف به جامعه است

علی انوار علی انوار

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: نهاد مقدس خانواده محل پمپاژ عواطف به جامعه است.

صاحب‌خبر -

سیدحسن عاملی ۲۹ آذر در اولین همایش ملی خانواده آرمانی در دانشگاه محقق اردبیلی نهاد خانواده را کانون عفت معرفی کرد و گفت: نهاد مقدس خانواده محل پمپاژ عواطف به جامعه است.

وی با بیان اینکه کشورهایی که به فقر عاطفی مبتلا هستند هزینه‌های سنگینی را متحمل می شوند، افزود: طبق تعبیر مقام معظم رهبری خانواده سلول جامعه است و اگر این سلول دچار آفت شود، جامعه در سراشیبی قرار می گیرد.

امام جمعه اردبیل با اشاره به توجه ویژه شورای فرهنگ عمومی استان به موضوع خانواده، تصریح کرد: در این خصوص استمداد از مراکز علمی و دانشگاهی مورد تاکید شورای فرهنگ عمومی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه موضوع دانشگاه آرمانی طی سال های گذشته توسط دانشگاه محقق اردبیلی تبیین شد، ادامه داد: موضوع خانواده آرمانی نیز برنامه ریزی شد و امروز شاهد برگزاری این همایش هستیم و امید می رود برگزاری این نشست ها منتج به نتیجه مطلوب در دانشگاه، خانواده و جامعه شود.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه خانواده ثروت بزرگ عاطفی و معرفتی است، اظهارامیدواری کرد: با برگزاری این نشست ها دانشجویان در آستانه ازدواج مهارت های مناسبی را برای زندگی کسب کنند.

وی به برقراری ارتباط عاطفی بین پدر و مادر و فرزندان تاکید کرد و افزود: هر یک طلاق برای جامعه فاجعه و خطری جدی برای کشور است. در همین خصوص هر فردی ایده و برنامه ای برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی به ویژه طلاق داشته باشد، از آن استقبال و حمایت می‌کنیم تا شاهد جامعه‌ای بدون طلاق باشیم.

محمد نریمانی دبیر علمی اولین همایش ملی خانواده آرمانی نیز با بیان اینکه این همایش یکی از نمادهای وحدت حوزه علمیه و دانشگاه است، گفت: تقارن روز وحدت حوزه و دانشگاه و همایش خانواده آرمانی بحث مهم و اثرگذاری است که امید می رود در همه فعالیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی نمود عینی و عملی پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مصادیق عینی و قابل لمس خانواده آرمانی خانواده سالم است، افزود: طبق پژوهش های داخلی و خارجی پنج سال اخیر، چنانچه دو عامل اصلی ارتباط زن و مرد و ارتباط والدین با فرزندان سنجیده و تقویت شود، می توان یک خانواده سالم و در نتیجه کیفیت زندگی بهتری را انتظار داشت.

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه انسجام خانواده نیازمند تعهد، صمیمیت و علاقمندی زیاد است، افزود: اعضای خانواده می بایست خودمداری را کنار گذاشته و برای خانواده از خودگذشتگی کنند.

وی همچنین مسئولیت پذیری را از عناصر اصلی تحقق خانواده سالم دانست و افزود: مسئولیت پذیری تک تک اعضای خانواده به بهبود کیفیت خانواده و همچنین جامعه کمک خواهد کرد.

دبیر علمی اولین همایش ملی خانواده آرمانی قدردانی زبانی و عملی را ضامن سلامت روانی و اجتماعی خانواده دانست و گفت: اعضای خانواده سالم از احساس امنیت برخوردارند و خود را مورد حمایت احساس می کنند.

وی خوشبین بودن اعضای خانواده و داشتن نگرش متغیر، جزئی وکنترل پذیر را از دیگر فاکتورهای خانواده سالم عنوان کرد و خاطرنشان کرد: تمامی این موارد تنها در سایه رشد بعد معنوی خانواده سالم است که خانواده آرمانی را شکل می دهد.

گفتنی است در ادامه دکتر علی صدرا مدرس دوره های خانواده به ارائه بیانات تخصصی خود پیرامون خانواده آرمانی پرداخت.

انتهای پیام

نظر شما