شناسهٔ خبر: 64147264 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

تلاش رژیم صهیونیستی برای جداکردن مسیر نظامی خود از آمریکا

اکرم ترابی

در میانه جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، یک رسانه عبری‌ گزارش داد وزارت جنگ این رژیم قصد دارد وابستگی به آمریکا در خریداری مهمات و تسلیحات را کاهش دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، هدف اصلی برنامه مدنظر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تحت عنوان «طرح استقلال»، کاهش وابستگی به آمریکا به‌ویژه در بمب‌ها و موشک‌های هوا به هوا است. تا به حال، همه این نوع مهمات از خارج و به‌طور کامل از ایالات متحده خریداری می‌شدند.

بر اساس گزارش روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، رژیم صهیونیستی تاکنون تقریبا ۶۰۰۰ بمب به وزن ۴۰۰۰ تُن را علیه مردم و زیرساخت‌های غزه استفاده کرده و ده‌ها جت جنگنده، بالگرد و هواپیماهای دیگر در این حملات شرکت دارند. حملات ارتش صهیونیستی در مدت اخیر در شهر غزه و حومه آن متمرکز شده‌اند. همچنین خسارات زیادی به محله‌های مرکزی شمال نوار غزه وارد شده است. محله‌های بیت‌حانون، سجایا، ریمال، الفرقان و دیگر نقاط متحمل خسارات سنگینی شده‌اند.

رسانه عبری نوشته این اقدامات رژیم صهیونیستی در حالی است که ارتش یمن قول داده مانع مأموریت دریایی به رهبری ایالات متحده شود و به هدف گرفتن اهداف اسرائیلی در دریای سرخ ادامه دهد.

به گفته وزارت بهداشت فلسطین، کارزار حملات رژیم صهیونیستی برای آنچه «از بین بردن حماس در پی حمله ۷ اکتبر» خوانده می‌شود، این منطقه ساحلی تحت‌محاصره را ویران کرده، گرسنگی و بی‌خانمانی گسترده به همراه داشته و جان نزدیک به ۲۰۰۰۰ فلسطینی را گرفته است.

آمریکا بزرگ‌ترین تامین‌کننده تسلیحاتی رژیم صهیونیستی است و افزایش تلفات در میان غیرنظامیان فلسطینی هم مانع ارسال مهمات کشنده به اراضی اشغالی نشده و همین امر با اعتراض گسترده فعالان حقوق بشر و اکثر کشورها مواجه شده است.

به تازگی دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا با اعطای مجوز اضطراری برای فروش ۱۰۶.۵ میلیون دلار مهمات تانک به رژیم صهیونیستی برای استفاده در جنگ علیه حماس در نوار غزه، اختیارات کنگره را در مورد کمک‌های نظامی به تل‌آویو دور زد.

یک روز پیش از آن، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفت که «وضعیت اضطراری، این فروش فوری» گلوله توپ به تل‌آویو را توجیه می‌کند. او که کشورش با ارسال مهمات برای صهیونیست‌ها نقش پررنگی در قتل‌عام فلسطینیان دارد، مدعی شد که این کار با هدف «حفاظت از منافع امنیت ملی» آمریکا است.

قرارداد با رژیم صهیونیستی ظاهرا شامل نزدیک به ۱۴۰۰۰ گلوله تانک با قابلیت انفجاری قوی است. گلوله‌های انفجاری قوی M۸۳۰ قادر به انهدام تانک‌ها و سایر اهداف زرهی هستند. این فروش اضطراری در حالی صورت می‌گیرد که دولت جو بایدن برای کسب موافقت کنگره برای ۱۰۶ میلیارد دلار هزینه‌های امنیتی تکمیلی، از جمله ۱۴.۳ میلیارد دلار برای رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند.

انتهای پیام

نظر شما