شناسهٔ خبر: 63964660 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

حتما عصاره این گیاه را به گوشت اضافه کنید!

رزماری از ایجاد مواد سرطانزا در گوشت جلوگیری می کند.از همین رو عصاره این گیاه پرخاصیت را حتما به گوشت در حال طبخ اضافه کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines که هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهی و سوسیس)  در درجه حرارت بالا در آن  تشکیل می شوند در ایجاد سرطان های مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ریه، پستان و پروستات نقش دارند.

رزماری (اکلیل کوهی) (Rosmarinus officinalis) گیاهی معطر از خانواده نعناع است که افزودن عصاره آن به گوشت از ایجاد مواد سرطانزای مذکور جلوگیری می کند. 

گمان می رود که ترکیبات پلی فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتی اکسیدانی در این خاصیت رزماری دخالت دارند.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما