شناسهٔ خبر: 63740452 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

به این دلیل کلم بروکلی را آب‌پز نکنید

کلم بروکلی سرشار از ویتامین‌های مورد نیاز بدن و آنتی اکسیدان است، ترکیباتی که انسان برای سلامتی به شدت به آن‌ها نیاز دارد پس دانستن بهترین روش پخت این سبزی اهمیت دارد.

صاحب‌خبر -

کلم بروکلی را آب پز نکنید، چون خواص آن را فراری می‌دهید. کلم بروکلی به عنوان یکی از سبزیجات پر خاصیت در لیست توصیه‌های مهم متخصصان تغذیه قرار دارد این نوع کلم منبع غنی ویتامین‌های گروه A,B است و برای دارا بودن آنتی اکسیدان بالا بایستی در پخت آن دقت بیشتری داشته باشیم.

به گزارش صدآنلاین، اگر توجه کرده باشید هنگام آبپز کردن کلم بروکلی آب داخل ظرف سبز رنگ می‌شود که این تغییر رنگ در حقیقت به دلیل آزاد شدن و یا بهتر است بگوییم از بین رفتن خواص بروکلی است که به واسطه آن ویتامین‌ها و خواص موجود در بروکلی را به طور شناور در آب مشاهده می‌کنید.

به دلیل خاصیت فوق العاده و آنتی اکسیدان بالای کلم بروکلی کارشناسان با امتحان روش‌های مختلف بهترین راه را برای پخت و استفاده از کلمه بروکلی معرفی و بار‌ها تاکید شد که این سبزی پرخاصیت را آب پز مصرف نکنید چرا که بهترین روش پخت و استفاده از کلم بروکلی روش بخارپز است.

زمان پخت این سبزی حتی به حالت بخارپز نیز نباید بیش از چند دقیقه باشد چراکه آنتی اکسیدان موجود در آن تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.

بروکلی از سبزی‌هایی است که بهترین فصل آن پاییز و زمستان است. این سبزی پرخاصیت منبع خوب ویتامین سی و فیبر است. بوکلی را می‌توانید ۳ روز یا بیشتر در یخچال نگهداری کنید.

قبل استفاده از بوکلی را خوب با آب بشویید و برگ‌ها و ساقه‌های سفت آن را جدا کنید و ساقه‌های نازک و گل‌های کوچک آن را خرد کرده و استفاده کنید.