جی پلاس به نقل از مجله سلامتی: دیابت نوع 2 باعث تجمع گلوکز در جریان خون شده که منجر به افزایش قند خون و در نتیجه گروهی از عوارض جدی مانند زخم های عفونی و مشکلات قلبی می شود.
جوسلین لورن، متخصص تغذیه دیابت در مرکز پزشکی منطقه ای چارلز در دانشگاه مریلند، گفت که چرا خوردن یک فنجان زغال اخته را به بیماران مبتلا به دیابت یا در معرض خطر ابتلا به این بیماری توصیه می کند.
اول، می توان از قند خون بالا به دلیل محتوای فیبر بالای توت ها جلوگیری کرد که باعث کند شدن آزاد شدن قند میوه در جریان خون می شود.
یک فنجان زغال اخته حاوی حدود 3.6 گرم فیبر است، در مقایسه با موز که حاوی 3.1 گرم است.
یک سیب کمی بیشتر فیبر دارد، اما زغال اخته حاوی 4 گرم فروکتوز کمتر است.
علاوه بر این، لورن میگوید، بر خلاف برخی میوهها، به دلیل کالری کم، هنگام خوردن مقادیر زیاد، خطر افزایش وزن بسیار کم است.
مطالعات قبلی نشان داده اند که پیروی از یک رژیم غذایی کم کالری می تواند در واقع به مبارزه با این بیماری کمک کند.
زغال اخته سرشار از مواد مغذی از جمله فیبر، ویتامین C و K و منگنز است.
یک بررسی در سال 2023 نشان داد که پلی فنول های گیاهی موجود در زغال اخته می تواند قند خون را بهبود بخشد و خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
نظر شما