به گزارش ایرنا، امتیاز لیگ برتری فولادنوین امروز (یکشنبه) به صورت رسمی در اختیار استقلال اهواز قرار گرفت تا این تیم قدیمی و پرطرفدار پس از سال ها به لیگ برتر ایران بازگردد.
با این اوصاف در لیگ پانزدهم ایران که قرار است از اواسط مردادماه آغاز شود، شاهد عجیب ترین اتفاق ممکن خواهیم بود. در این لیگ از جمع 16 تیم حاضر، سه تیم نام استقلال را یدک می کشند. استقلال تهران، استقلال اهواز و استقلال صنعتی خوزستان.
نکته جالب اینکه در یک شهر دو تیم استقلال اهواز و استقلال صنعتی خوزستان در لیگ پانزدهم به مصاف حریفان می روند.
استقلال اهواز تیمی با سابقه در فوتبال ایران است که هواداران خاص خود را دارد و شاید غیبتش در لیگ برتر سبب شده بود که هواداران متعصب آن در دو فصل گذشته به حمایت از استقلال صنعتی خوزستان مشغول شوند.
حالا با بازگشت استقلال اهواز به لیگ برتر شاید به صورت ناخواسته استقلال صنعتی، تضعیف شود.
بر اساس قوانین در لیگ برتر فوتبال ایران دو تیم از یک ارگان و یا شرکت خاص نمی توانند شرکت کنند و به همین دلیل فولاد نوین امتیاز لیگ برتری خود را واگذار کرد، چراکه فولادخوزستان نیز از تیم های حاضر در این مسابقات است.
در سال های گذشته نیز سپاهان نوین جواز حضور در لیگ برتر را کسب کرد که به دلیل حضور سپاهان اصفهان نتوانست در این مسابقات حضور یابد و امتیاز خود را واگذار کرد.
با این اوصاف تیم های، سپاهان و ذوب آهن اصفهان، استقلال تهران، پرسپولیس، نفت تهران، سایپا، صبای قم، فولادخوزستان، استقلال صنعتی خوزستان، استقلال اهواز، ملوان انزلی، تراکتورسازی و گسترش فولادتبریز، پدیده و سیاه جامگاه مشهد و از بین راه آهن و پیکان یک تیم، 16 تیم حاضر در پانزدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های ایران هستند.
مراسم قرعه کشی فصل جدید لیگ برتر فردا شب (یکشنبه) در سالن همایشات برج میلاد برگزار خواهد شد.
ورزشی(5)**3783**1379
لیگی با حضور سه استقلال
تهران - ایرنا - امتیاز لیگ برتری تیم فولادنوین به استقلال اهواز واگذار شد تا در پانزدهمین دوره لیگ برتر باشگاه های ایران شاهد حضور سه تیم با نام استقلال باشیم.
صاحبخبر -