شناسهٔ خبر: 62909308 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

یونیسف: بیش از ۷۰۰ کودک فلسطینی در غزه کشته شده‌اند

صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) به نقل از منابع محلی اعلام کرد از شنبه گذشته تاکنون بیش از ۷۰۰ کودک در غزه کشته و ۲ هزار و ۴۵۰ کودک دیگر زخمی شده‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش جوان آنلاین به نقل از ایرنا، سارا الحطاب، سخنگوی یونیسف روز شنبه به وقت محلی برابر با ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۲ مهرماه جاری در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا گفت: «طبق آخرین گزارش‌های مقامات سلامتی و رسانه‌های محلی، حداقل ۲ هزار و ۲۱۵ فلسطینی از جمله بیش از ۷۰۰ کودک کشته و بیش از ۸ هزار و ۷۱۴ نفر از جمله بیش از ۲ هزار و ۴۵۰ کودک زخمی شدند.»

یونیسف روز جمعه اعلام کرده بود "صد‌ها کودک در غزه کشته و زخمی شده اند. " به گفته این نهاد بین المللی، این آمار هر ساعت افزایش می‌یابد.

جیمز الدر دیگر سخنگوی یونیسف نیز گفت: کشتار کودکان باید متوقف شود. "تصاویر واضح هستند: کودکانی با سوختگی‌های هولناک، جراحت‌های ناشی از خمپاره و دست و پا‌های قطع شده و بیمارستان‌ها برای درمان آن‌ها کاملا ناتوان هستند. "

وی درخواست‌های جامعه بین‌المللی را تکرار کرد و گفت: «کودکان اسرائیلی که در غزه به گروگان گرفته شده اند باید فورا به خانواده‌ها و عزیزانشان ملحق شوند.»

پیش از این، مارتین گریفیتس، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و هماهنگ کننده کمک‌های اضطراری درباره آخرین وضعیت انسانی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین روز شنبه به وقت محلی برابر با ۱۴ اکتبر ۲۰۲۳ و ۲۲ مهرماه جاری گفت: برق، آب و سوخت در غزه وجود ندارد. ذخایر مواد غذایی به طرز خطرناکی رو به اتمام است. بیمارستان‌ها که مملو از بیماران بوده، با کمبود دارو مواجه هستند. سردخانه‌ها پر شده است. خانه ها، مدارس، پناهگاه ها، مراکز بهداشتی و عبادتگاه‌ها تحت بمباران شدید قرار دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا از نیویورک، گریفیتس تصریح کرد: در غزه کل محله‌های مسکونی با خاک یکسان شده است. امدادگران کشته شده اند. وضعیت بشردوستانه در غزه که در حال حاضر بحرانی است، به سرعت غیر قابل تحمل می‌شود.

معاون دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: در کرانه باختری، خشونت با افزایش مرگ و میر و زخمی شدن غیرنظامیان در حال افزایش است. خانواده‌ها با محدودیت‌های حرکتی بیشتری مواجه هستند و خطر سرایت درگیری به لبنان یک نگرانی بزرگ است.

به گزارش ایرنا، نیرو‌های مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

با آغاز عملیات و حملات نیرو‌های مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدر‌های حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر و شکست مفتضحانه‌ای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیر انسانی تمام گذرگاه‌های غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.

سازمان ملل متحد روز پنجشنبه اعلام کرد ارتش اسرائیل به این سازمان اطلاع داده است که "کل جمعیت غزه در شمال این منطقه باید ظرف ۲۴ ساعت آینده به جنوب غزه نقل مکان کنند. "، اما سخنگوی نیرو‌های رژیم اشغالگر اسرائیل اعلام کرده است هر گونه ضرب الاجل "ممکن است رعایت نشود. "

پس از دستور رژیم صهیونیستی به بیش از یک میلیون ساکن شمال غزه برای خروج به جنوب این منطقه، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز جمعه گفت که وضعیت غزه «به شکل خطرناکی بحرانی شده است.»

دبیرکل سازمان ملل در یادداشتی برای روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز با عنوان "چرا اسرائیل باید در دستور تخلیه غزه تجدید نظر کند»، گفت: «من به عنوان دبیرکل سازمان ملل از مقامات اسرائیلی می‌خواهم که در دستور تخلیه غزه تجدید نظر کنند ما فوراً به راهی برای خروج از این بن‌بست فاجعه‌بار پیش از نابودی جان افراد بیشتر نیاز داریم.»

گوترش تصریح کرد: دستور تخلیه به حدود ۱.۱ میلیون نفر اعمال می‌شود. این دستور برای سرزمینی اعمال می‌شود که در محاصره است، تحت بمباران هوایی قرار گرفته و بدون سوخت، برق، آب و غذا می‌باشد. این دستور برای کارکنان سازمان ملل متحد و بیش از ۲۰۰ هزار نفر که در مراکز سازمان ملل از جمله مدارس، مراکز بهداشتی و کلینیک‌ها پناه گرفته اند، اعمال می‌شود. این دستور در مورد صد‌ها هزار کودک صدق می‌کند: تقریباً نیمی از جمعیت غزه زیر ۱۸ سال سن دارند.

برچسب‌ها: