محسن خوانساری روز جمعه در حاشیه برگزاری راهپیمایی باشکوه روز قدس در شهرستان ورامین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور پرشور و حماسی ملت ایران در راهپیمایی روز جهانی قدس ثابت کرد که فلسطین همچنان به عنوان مهمترین مساله جهان اسلام محسوب می شود و این مساله هیچ گاه فراموش نخواهد شد.
وی گفت: امروز جهانیان شاهد اقتدار، شوکت و اتحاد مسلمانانی هستند که نمی توانند نسبت به کشته شدن برادران و خواهران مسلمان خود توسط رژیم اشغالگر قدس بی تفاوت باشند.
خوانساری، فریاد مرگ بر اسرائیل ملت ایران و آزادیخواهان جهان را نشان از جعلی و منفور بودن رژیم اسرائیل در میان تمامی ملت های جهان عنوان کرد.
وی اظهار داشت: استکبار جهانی طی سال های اخیر تلاش دارد تا به واسطه پرورش گروه های تروریستی داعشی و تکفیری و ریختن خون مسلمانان بی گناه، مساله فلسطین و جنایات رژیم اشغالگر قدس را کم اهمیت جلوه دهد ولی هوشیاری ملت ایران اسلامی و سایر ملت های مسلمان باعث شده تا این توطئه نیز به خوبی شناخته شده و به خود آن ها برگردد.
وی تاکید کرد: امروز مردم مظلوم فلسطین، مردم مظلوم یمن و سایر ملت های مسلمان می دانند که در مقابله با استکبار جهانی و طاغوت تنها نیستند و حمایت میلیون ها مسلمان و آزادیخواه جهان را به همراه دارند.
فرماندار ورامین گفت: امت مسلمان و مردم آزادیخواه جهان با شرکت در راهپیمایی روز قدس بار دیگر وحدت و همدلی خود را به استکبار جهانی ثابت کردند و از جنایات رژیم غاصب اسرائیل و رژیم آل سعود اعلام انزجار نمودند.
تهرام/7254//7244
فرماندار ورامین: اقتدارمسلمانان استکبار جهانی را به لرزه در می آورد
تهران- ایرنا- فرماندار شهرستان ورامین گفت: اقتدار مسلمانان و حضور پرشور آنان در راهپیمایی روز جهانی قدس، استکبارجهانی را به لرزه درخواهد آورد.
صاحبخبر -