به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ مطالعات جدید نشان میدهد در میان مصرف کنندگان غذاهای فوق فرآوری شده، خطر افسردگی ممکن است تا 50 درصد افزایش یابد، به ویژه زمانی که این غذاها به طور مصنوعی شیرین شده باشند.
این موضوع در خصوص غذاهایی است که اغلب از طریق فرآیندهای صنعتی مانند هیدروژنه کردن به شدت تغییر مییابند.
هیدروژناسیون یک فرآیند تولید شیمیایی است که میزان چربی ترانس موجود در غذاها را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. محققان بارها مصرف چربی ترانس را با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط دانسته اند.
بررسی بر روی غذاهای غلات فوق العاده فرآوری شده مانند ،تنقلات شیرین، وعده های غذایی آماده، دسرها، سس ها، محصولات لبنی فرآوری شده، تنقلات خوش طعم، گوشت فرآوری شده، نوشیدنی ها و یا شیرین کننده های مصنوعی نشان می دهد،چنین غذاهایی اغلب حاوی افزودنی هایی مانند رنگ، تثبیت کننده ها و امولسیفایرها هستند.
این تحقیقات همچنین نشان می دهد، غذاهای فرآوری شده بر خطر افسردگی تأثیر میگذارد و هرچه تعداد وعده های غذایی فرآوری شده بیشتر در روز مصرف شود، خطر ابتلا به افسردگی بیشتر می شود.
هشدار به مصرف کنندگان غذاهای فوق فرآوری شده
شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند.
صاحبخبر -
∎
نظر شما