شناسهٔ خبر: 62566997 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

پدافند غیرعامل کشور به کهگیلویه و بویراحمد توجه ویژه داشته باشد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم توجه بیشتر سازمان پدافند غیرعامل کشور به این استان تاکید کرد

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ سید علی احمدزاده در نشست شورای پدافند غیرعامل با حضور سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، گفت: برای پایش تصویری مجموعه نفت و گاز گچساران نیازمند مساعدت سازمان پدافند غیرعامل هستیم‌.

استاندار به کوهستانی بودن کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: بالگرد اورژانس ۱۱۵ استان۲ ماه پیش حین عملیات سقوط کرد، خوشبختانه حادثه جانی نداشت اما استان از داشتن بالگرد برای امدادرسانی محروم شد.

وی عنوان کرد: به دلیل حادثه‌خیز بودن استان نیازمند مجهز شدن اورژانس ۱۱۵ به بالگرد هستیم تا امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به موقع انجام شود و در زمان بحران تلفات ندهیم.

احمدزاده به آفت درختان بلوط زاگرس اشاره و عنوان کرد: آفت پروانه سفید برگ‌خوار و کرم جوانه‌خوار بلوط دو آفتی هستند که تهدیدی برای درختان بلوط استان به شمار می‌رود، سال گذشته ۴۰ هزار هکتار از درختان بلوط درگیر این آفت بودند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: طی دو سال اخیر مبارزه جدی با این آفت در قالب عملیات محلول پاشی آغاز شده اما نیازمند امکانات وسیع و هزینه‌های بیشتری برای مبارزه با این آفات هستیم و در سطح ملی برای این موضوع چاره‌اندیشی شود.

وی ادامه داد: درختان زاگرس را تنها آفت بلوط تهدید نمی‌کند بلکه در این مناطق درگیر آتش‌سوزی‌ها هستیم که برای مهار آتش به بالگرد هم نیاز است.

احمدزاده یادآور شد: پشه مارلایا تهدیدی برای سلامت است که دانشگاه علوم پزشکی توجه جدی به این موارد داشته باشند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور هم به تصویب قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل در ۱۲ شهریور سال جاری توسط مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: طبق تبصره ۳ این قانون استانداران مسئول اجرای پدافند غیرعامل در استان‌ها هستند.

سردار غلامرضا جلالی ادامه داد: اختیارات خوبی به کارگروه دائمی شورای پدافند غیرعامل کشور که متشکل از ۷ نفر است داده شد و این کارگروه عالی‌ترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند است.

وی اضافه کرد: دستورات این کارگروه برای همه دستگاه‌های لشکری و کشوری، شرکت‌های دولتی و غیردولتی لازم‌الاجرا بوده و ضمانت اجرایی برای تصمیمات کارگروه در نظر گرفته شده است.

به گفته جلالی، بهمن ماه سال گذشته برنامه ملی حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی کشور تهیه شد که در این برنامه ۱۶ حوزه در کشور با اهمیت بالا تشخیص داده و هشت حوزه کلیدی تعریف شد.

رئیس سازمان پدافندغیرعامل کشور گفت: طرح جامع پدافند غیرعامل استان‌ها با کمک استانداری‌ها تهیه شده و تمام برنامه‌ها در این طرح جامع دیده شده است.

وی عنوان کرد: درخواستی که از استانداران داریم اینکه طرح جامع را به برنامه اجرایی پدافند تبدیل کنند تا در بودجه اعتبار در نظر گرفته شود.

جلالی از انتخاب مشاور برای مطالعات طرح پدافند غیرعامل شهری برای مرکز کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و گفت: خواسته ما تهیه برنامه پدافند غیرعامل استان مبتنی بر مطالعات طرح جامع پدافند غیرعامل است.

وی به مسئله نظام عملیاتی پدافند غیرعامل شیمیایی اشاره کرد و گفت: در این نظام، تعیین تکلیف و تقسیم کار و وظایف صورت گرفته است.

جلالی تصریح کرد: سال گذشته برای ۵۵ شهر بالای ۲۰۰ هزار نفر بسته پدافند نوین تعریف کردیم و بسته دوم با همکاری وزارت دفاع در دست تهیه است.

انتهای پیام 

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

برچسب‌ها:

نظر شما