صاحبخبر - تهران / واحد مرکزی خبر / سیاسی 1393/05/04
00:01:00.10
فلسطینیان در کرانه باختری همچنان به اعتراضات خود علیه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که با درگیری هایی همراه بوده است، ادامه می دهند.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی، نوال اسعد گزارشگر این شبکه در گزارشی با اشاره به ادامه تظاهرات فلسطینیان در کرانه باختری برای دومین روز متوالی افزود: بیشتر افرادی که در درگیری ها در کرانه باختری کشته شدند هدف اصابت گلوله های جنگی ارتش اسرائیل قرار گرفته اند. در همین حال شمار زخمی ها نیز از سیصد و بیست نفر فراتر رفته است.
در ادامه گزارش آمده است: درگیری ها از پاسگاه نظامی قلندیا به بیت امر در شمال الخلیل و حلحول، نابلس، حواره و دیگر مناطق کرانه باختری کشیده شد. در جنین و طولکرم نیز هزاران نفر از شهروندان فلسطینی تظاهرات کردند. رهبران گروه های فلسطینی هم به درخواستهای خود از فلسطینیان برای شرکت در اعتراضات ادامه می دهند. در قدس نیز ارتش اسرائیل از ورود افراد زیر پنجاه سال به مسجد الاقصی برای اقامه نماز جمعه جلوگیری کرد به همین سبب بسیاری از افراد در برابر نظامیان اسرائیلی نماز را در خیابان اقامه کردند و برای شهروندان فلسطینی کشته شده در درگیری ها و حملات نیز نماز غائب خواندند.
در ادامه گزارش آمده است: هنوز معلوم نیست که آیا این درگیری ها انتفاضه سوم است یا خیر اما کاملا روشن است که دو ماه گذشته شاهد موج هایی از خشونت بود که با استمرار حملات به غزه ادامه یافته است.
00:02:46.23
∎