شناسهٔ خبر: 6136410 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

افزایش فشار صندوق بین‌المللی پول و اتحادیه اروپا بر یونان

در حالی که یونان روز به روز به موعد برگزاری همه پرسی اجرای سیاست‌های اصلاحات اقتصادی نزدیک تر می‌شود، صندوق بین المللی پول و طرف های اروپایی حملات بی سابقه‌ای را به یونان آغاز کرده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، با نزدیک تر شدن زمان برگزاری همه پرسی اجرای اصلاحات اقتصادی در یونان، دولت یونان از مردم این کشور خواسته است تا به این همه پرسی رأی منفی دهند و این در حالی است که این در خواست با واکنش تند طرف های اروپایی مواجه شده است.

به گونه ای که رهبران اروپایی در بروکسل تهدید کرده اند، رأی منفی مردم یونان به این همه پرسی، موقعیت این کشور را در اتحادیه اروپا و حوزه یورو به شدت تضعیف کرده و این کشور را به گونه ای از این حوزه خارج خواهد کرد.

به گزارش بیزینس اینسایدر، از سوی دیگر رئیس پارلمان اروپا، از ناامیدی خود نسبت به همکاری دولت یونان برای دستیابی به توافق با طرف های اروپایی خبر داد و افزود رأی مثبت مردم یونان می تواند به انحلال دولت کنونی منجر شده و انتخابات جدیدی را در این کشور شکل دهد.

پیشتر نخست وزیر یونان اعلام کرده بود در صورت ارائه رأی مثبت از سوی مردم به راحتی از سمت خود استعفا خواهد کرد.

رئیس جمهور فرانسه طی اظهاراتی اعلام کرد در صورت عدم موافقت مردم یونان، حوزه یورو با بحران مواجه خواهد شد.

رئیس یورو گروپ، وزاری اقتصاد کشورهای اروپایی، اعلام کرده است که رأی منفی مردم یونان، می تواند شرایط این کشور را به صورت قابل توجهی دشوار کند.

در کنار همه این فشارها، به تازگی صندوق بین المللی پول که در کنار اتحادیه اروپا از یونان 240 میلیارد یورو طلبکار است اعلام کرده است رشد اقتصادی این کشور در سال جاری صفر درصد خواهد بود.

این صندوق پیش بینی خود را از 2.5 درصد پیش بینی شده طی ماه های گذشته به صفر کاهش داده است.

این موسسه در گزارش خود تأکید کرده است که از زمان روی کار آمدن حزب حاکم کنونی، سیریزا، ابعاد رشد اقتصادی یونان به شدت کاهش یافته است.

صندوق بین المللی پول اعلام کرده است که یونان در حال حاضر به 50 میلیارد یورو، معادل 55 میلیارد دلار برای تثبیت شرایط اقتصادی خود طی سه سال آینده نیازمند است.

یونان نسبت به اظهارات مقامات اروپایی مبنی بر احتمال خارج کردن این کشور از اتحادیه اروپا به شدت واکنش نشان داده و اعلام کرده است که برنامه ای برای خروج از اتحادیه اروپا ندارد.

انتهای پیام/ب

برچسب‌ها: