شناسهٔ خبر: 60959680 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول

سه گروه نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول تشکیل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: سه گروه دامپزشکی شامل یک گروه ثابت و ۲ گروه سیار برای طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان در دزفول تشکیل شد.

نظارت بهداشتی بر ذبح قربانی در دزفول

محسن ورجاوند افزود: نظارت کارشناسان بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی بر نذر‌های مردم در روز عید سعید قربان در سطح شهرستان دزفول انجام می‌شود.

وی به شهروندان توصیه کرد قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ‌ها به‌صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره‌مند و از سلامت دام مطمئن شوند.

رییس اداره دامپزشکی دزفول اظهارکرد: به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بخصوص بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو باید لاشه‌های دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شوند تا ویروس از بین برود.

وی افزود: اداره دامپزشکی شهرستان دزفول در روز عید قربان از ساعت ۶ تا ۱۴ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی است و شهروندان می‌توانند با تماس با شماره ۴۲۴۲۰۹۱۱ خواستار حضور بازرسان بهداشتی و شرعی در محل ذبح باشند.

نظر شما