شناسهٔ خبر: 60183112 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مردم توصیه های بهداشتی در رابطه با تب کریمه کنگو را رعایت کنند/ ابتلا ۵ نفر به تب کریمه کنگو

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۵ نفر از هموطنان عزیز مان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، امین اسدی مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با تب کریمه کنگو گفت: بنا بر اعلام وزارت بهداشت و درمان ۵ نفر از هموطنان عزیز مان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند.

اسدی با بیان اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا شده، افزود: تب کریمه کنگو بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.

وی اظهار داشت: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان ) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است.

به گفته مدیرکل روابط عمومی، ویروس در برابر حرارت حساس است بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود.

وی افزود: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف