به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، هرچند که دو هفته گذشته با سودهی همه بازارهای طلا، سکه و دلار در مشهد و سایر شهرهای کشورمان همراه بود اما سرمایه گذاران مشهدی در هفته سوم اردیبهشت با زیان در همه بازارها روبرو شدند.
بازارهای مالی را از ۱۴ تا ۲۱ اردیبهشت میتوان همانند هفته دوم این ماه در دو بخش بررسی کرد. نیمه اول با روند صعودی و نیمه دوم با کاهش قیمت و روند کاهشی همراه بود. اما هرکدام از بازارها در مشهد چقدر زیان داشتند و کدام سرمایه گذاران، زیان بیشتری تجربه کردند؟
دلار/ افت ۸۰۰ تومانی
روز پنجشنبه چهاردهم اردیبهشتماه، دلار با قیمت ۵۳ هزار و ۸۶۳ تومان بسته شد. در هفته جاری همدلار فراز و فرودهای قیمتی را تجربه کرد و دیروز با قیمت ۵۳ هزار تومان در بازار آزاد بسته شد. دلار، این هفته افت قیمتی ۸۳۶ تومانی را تجربه کرد.
طلا/ زیان ۱۱۶ هزارتومانی
قیمت طلا روز پنجشنبه، چهاردهم اردیبهشت، با رقم دو میلیون و ۷۵۴ هزار و ۲۰۰ تومان معامله شد. این هفته قیمت هر گرم طلا ۱۱۶ هزار تومان ریخت و با رقم دو میلیون و ۶۳۸ هزار تومان معامله شد.
سکه/ سقوط یک و نیم میلیونی
این هفته سکه امامی بازدهی منفی داشت. سهم این قطعه، کاهش قیمت یک میلیون و ۵۰۴ هزارتومانی بود.
قیمت سکه در روز پنجشنبه چهاردهم اردیبهشت در محدوده ۳۳ میلیون و ۹۰۱ هزار تومانی ثبت شد. روز پنجشنبه هفته گذشته این قطعه با قیمت ۳۲ میلیون و ۳۹۷ هزار تومان معامله شد.
پایان پیام/